SindyDog - FaNitos Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 ahoj, jaké je podle vás nej rpg na psp?? Rád bych podobné stylu Nostalgia na NDS FF3 atp. Dík:idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomitko Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 Monster Hunter Freedom Unite, žádné lepší RPG na PSP není... je to nej hra na konzole si myslím.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 tehlech topiku je tu spousta, staci hledat... jinak monster hunter freedom unite.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
usagi111 Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 final fantasy i kdyz to neni uplne RPG ale pro mne nej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Repasus Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 prome to je dungeon siege je srozumitelnejsi pro lidi co pari na PC neni to moc slozity ale taky to je zabava :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadow222 Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 FF Crysis Core-kalba ještě je teda dobrý Monster Hunter Freedom Unite, docela mě chytl námět, ale složitý a složitý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sreepeo Odesláno Únor 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2010 Monster Hunter mě moc nechytil, ze záčátku hodně složite, chvilku trvá než se do toho dostaneš, nejvíce mě bavil Dungeon Siege:) je to něco jak Diablo z PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Únor 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2010 Dungeon siege a ff cc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.