Anubis1 Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 Potrebuji poradit jak flashnu, nebo kde najdu navod na flashnuti teto mechaniky. Prohledal jse tady vse a na nic jsem nenarazil. Jedine co jsem zjistil ze tam muzu nahrat max. iXtreme v1.51. Diky za pripadnou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 na hitachi jinčí fw než 1.51 neseženeš ale je ok je to jako 1.61 (rozjedeš nové hry atd.) jinak k tomu flashi pokud nevýš tak se do toho prosímtě nepouštěj měsíc co měsíc opravuju bricknuté mechaniky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anubis1 Odesláno Únor 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 Jsou tu ruzne navody na jine mechaniky , ale na tuto ne. To je to o tolik jinaci a slozitejsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 Jsou tu ruzne navody na jine mechaniky , ale na tuto ne. To je to o tolik jinaci a slozitejsi? složitější to je jak pro koho.. ale už parkrát sem tu měl hitachi s fw 78 co byla brickla a to kvůli špatnému zápisu IxFW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anubis1 Odesláno Únor 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 No pokud k tomu neni potreba nejaky HW, tak si myslim ze bych to mohl zvladnout. Docela rad se vrtam v takovejch vecech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anubis1 Odesláno Únor 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 Tak hotovo. Uz gamesim. Hrozne pomohla tato stranka http://www.xboxhacked.hu.cz/ a timto dotycnemu dekuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pwoer Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 Prosím o radu Jak vyměnit Hitachi za Benq? key z hitachi samozdřejmě mám. Přehodit + key nestačí odznoušeno. Prosím o radu jak na to , Podařilo se mi do benq nahrát key z hitachi ale xbox s ní nekomunikuje jdou jenom přehrávat filmy. Prý se to musí ještě nějak zkalibrovat nebo co. Kdo ví jak problém vyřešit? Postačil by krátkej tutorialek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Anubis1
Potrebuji poradit jak flashnu, nebo kde najdu navod na flashnuti teto mechaniky. Prohledal jse tady vse a na nic jsem nenarazil. Jedine co jsem zjistil ze tam muzu nahrat max. iXtreme v1.51. Diky za pripadnou radu.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.