Anubis1 Posted February 19, 2010 Report Share Posted February 19, 2010 Potrebuji poradit jak flashnu, nebo kde najdu navod na flashnuti teto mechaniky. Prohledal jse tady vse a na nic jsem nenarazil. Jedine co jsem zjistil ze tam muzu nahrat max. iXtreme v1.51. Diky za pripadnou radu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Em3R Posted February 19, 2010 Report Share Posted February 19, 2010 na hitachi jinčí fw než 1.51 neseženeš ale je ok je to jako 1.61 (rozjedeš nové hry atd.) jinak k tomu flashi pokud nevýš tak se do toho prosímtě nepouštěj měsíc co měsíc opravuju bricknuté mechaniky.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Anubis1 Posted February 19, 2010 Author Report Share Posted February 19, 2010 Jsou tu ruzne navody na jine mechaniky , ale na tuto ne. To je to o tolik jinaci a slozitejsi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Em3R Posted February 19, 2010 Report Share Posted February 19, 2010 Jsou tu ruzne navody na jine mechaniky , ale na tuto ne. To je to o tolik jinaci a slozitejsi? složitější to je jak pro koho.. ale už parkrát sem tu měl hitachi s fw 78 co byla brickla a to kvůli špatnému zápisu IxFW Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Anubis1 Posted February 19, 2010 Author Report Share Posted February 19, 2010 No pokud k tomu neni potreba nejaky HW, tak si myslim ze bych to mohl zvladnout. Docela rad se vrtam v takovejch vecech. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Anubis1 Posted February 20, 2010 Author Report Share Posted February 20, 2010 Tak hotovo. Uz gamesim. Hrozne pomohla tato stranka http://www.xboxhacked.hu.cz/ a timto dotycnemu dekuji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 pwoer Posted April 1, 2010 Report Share Posted April 1, 2010 Prosím o radu Jak vyměnit Hitachi za Benq? key z hitachi samozdřejmě mám. Přehodit + key nestačí odznoušeno. Prosím o radu jak na to , Podařilo se mi do benq nahrát key z hitachi ale xbox s ní nekomunikuje jdou jenom přehrávat filmy. Prý se to musí ještě nějak zkalibrovat nebo co. Kdo ví jak problém vyřešit? Postačil by krátkej tutorialek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Anubis1
Potrebuji poradit jak flashnu, nebo kde najdu navod na flashnuti teto mechaniky. Prohledal jse tady vse a na nic jsem nenarazil. Jedine co jsem zjistil ze tam muzu nahrat max. iXtreme v1.51. Diky za pripadnou radu.
6 answers to this question
Recommended Posts