grepik Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 Zdravím, tak jsem si koupil novou PS3 SLIM 250GB, co mě ale po denním testování doslava vadí je hlučnost konzole. Asi po 10min zapnutí se začnou více točit větráky,zvuk je takový pisklavý (na vyšší frekvenci), dost nepřijemný. Kámoš má starší PS3 a ta jenom fučí, je to přijemnější, než tato frekvence. Je to u slim normální nebo je to reklamaci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 Ja s hlucnosti problem nemam, pri hrani mi to nikdy nevadilo. Zkus sehnat nekoho kdo ma taky slima a porovnat to s nim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pernaaa Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 Tak takovej zvuk co popisujes, me teda vubec nedela... Ja treba myho slimaka skoro vubec neslysim. Max. kdyz se neco nacita z hadru tak to tak divne lupe, ale to je pry normalni. Klasicka otazka :)...Mas kolem pska dost mista? Pak se to muze prehrivat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 Vim co myslíš tim, zvuk na vysoký frekvenci. Sestře to dělá, když startuje komp, ale moje slimko není skoro slyšet.. sem tam v něm něco zachroustá, zřejmě DVD, ale to je vše.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grepik Odesláno Únor 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 Donesl jsem si dnes druhého "slimáka" a je to uplne stejne, tak je to asi v normalu,pochybuju ze by byli spatne dve konzole. Ale sere mě to, všichni prohlašují jak je uplne tichý a není to pravda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jayjay Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 nevim mno..ja ho mam asi tyden novy a taky ho skoro neslysim:-)...co si budeme rikat oproti xboxu to je sakra velkej rozdíl:wohow: tkze budme radi za to co je :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roflmao Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 Tak nějakej hluk to dělat musí.Mě přijde Slim naprosto tichý ale asi to bude tim že jsem měl xbox. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kailo Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 Mmm, Slimko mam a já ho teda rozhodně neslyšim. Myslím to teda v mezích hlučnosti... to, že mi tam jemně vzdychá. Upřímně, pokud hledáš konzoli, co nejde vůbec slyšet, protože tvoje přecitlivělá ouška to nesnesou, tak si nekupuj raději nic :) Asi po 10min zapnutí se začnou více točit větráky Nechápu. Takový problém nemám. Spíš, jestli to neni disk, že se točí, pokud načítá. I tak ale, to není nic tak výrazného, jak ty píšeš zvuk je takový pisklavý (na vyšší frekvenci), dost nepřijemný No, tohle už vůbec nepobírám. JEstli chceš, pošlu ti nahrávku, co má "vyšší hz" a pisklavej zvuk, protože nechápu, co je u tebe pisklavé atp. Tenhle problém sem opravdu ještě neměl. Soudím, že je spíš problém u tvých ušisek, než-li u konzole Have a fun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NeovoAG Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 PS3 a i slimko je opravdu tichy :D mel jsi mit doma nekdy Xko a pochopil by jsi ze to nemuze byt tak hrozny :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 slimko je určitě tiché:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 http://familyoftwo98.files.wordpress.com/2008/09/atari.jpg doporučuji :wohow: slyšíš only zvuk hry a cvakaní ovladačů :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grepik Odesláno Únor 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 Pročetl jsem několik článků na zahraničních forech o hlučnosti PS3 Slim, opravdu hodně lidí si tam stěžuje na pisklavý nepřijemný zvuk ventilátoru chladiče, zajímavé že ty PS3 ze starší serie jsou o hodně lepší. Je toho několik tisíc kusu a Sony to odmítá opravovat nebo měnit. Tak to doma vyřeším jako u Xbox360, PS3 dám do druhé místnosti a natáhnu si 10m HDMI kabel k TV (otravné to bude pořád motat a připojovat) jedině tak si užiju tichého hraní v noci. Moje verze je PS3 slim 250GB CECH2004B. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flacol Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Hele ja mam slimko už nějakej měsíc a tohle co popisujes vubec neslisim semtam hardisk ale ventilator apsolutně nesliším je možný že v nějakých ps3 slim je vada ale mislim si ze to jsou kecy :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AceMsnsCZ Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Zdravím, také mám PS3 Slim 250GB CECH2004B. A opravdu není úplně tiché. Při zátěži (docela brzo po spuštění) se roztáčí ventilátor, asi ve dvou stupních rychlosti. Z nichž ta druhá, je už opravdu nepříjemná. Možná bych to nedefinoval jako pisklavý zvuk, ale slyšet je. Při hraní to tak nevadí, ale při sledování filmů to ruší. Zas na druhou stranu, se to rozhodně nedá srovnávat s Xboxem360. Ten mi nadělá kraválu ještě jednou tolik. Takže si u PS3 užívám relativního ticha. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 podle mě je hlučnost u slim je OK zkus si to postavit vedle Xka. jestli ti to vadí tak si dej sluchátka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Je pravda, že PS3 Fat (80 GB) měla jiný zvuk oproti Slimce (250 GB), ale pisklavé tóny podle mě nevydává, prostě jde slyšet, jak se točí ten větráček, ale nic hrozného. U Fatka to bylo trochu jiné, protože je jinak stavěná a má vevnitř víc místa k cirkulaci vzduchu. Na druhou stranu v noci taky slyším všechno, třeba i to, když máte už všechno vypnuté a slyšíte takové to pískání i u elektroniky, která je vypnutá a pomůže jedině vytáhnout ze zásuvky. Člověk si na to, ale většinou zvykne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slimák Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 Mám stejný názor jako AceMsnsCZ. Já jsem přecházel z PS3 80GB na Slim verzi během jednoho dne a Slim verze mi příjde hlučnější, často jen stahuju dema nebo jiný obsah a ventilátor vnímám mnohem víc, než u 80GB verze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 Měl jsem PS3 60GB, 80GB a Slim 120GB a zatim nejméně hlučná je Slim verze... Je možné, že ten zvuk dělá HDD, já tam mám svůj a žádné nepřijemné zvuky neslyším.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leonell Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 Vytáhnu na světlo staré vlákno. Mám novou PS3 SLIM CECH2504A a po zapnutí je nádherně ticho a po asi pěti minutách (bez ohledu zda je či není v menu) se roztočí větráky a to už tedy slyšet je. Během hry se někdy roztočí větráky naplno. Mám ji na plocho, na dřevě, a podloženou na krajích aby byla ve vzduchu - výsledek se nezměnil. Při hraní to nevadí, to člověk nevnímá nebo to překryjí zvuky ze hry. Jelikož jsem ale na PS3 konzoli pohlížel i jako na multimediální centrum ( které nahradí DVD/Bluray/MP3 přehrávač ), tak tady to úplně ideální není. Zatímco notebook, který je dle mého výkonnější, skoro neslyším, tak u konzole se to říci nedá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prott Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 Kus od kusu (a série od série) může bejt hlučnost úplně jiná (podle toho, jak se jim v továrně povedlo potřít procesory teplovodivou pastou). Tzn. když je můj slim tichej, neznamená to, že jsou tichý všechny. :-) Jestli ti to při hraní hry (v dobře větraný místnosti) začně hučet naplno: Tak s tím zkus jít do servisu (je šance, že další kus na tom bude líp). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sinistracz Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 musím říct ze SLIM je oproti FAT rozhodně tichá konzole skoro o ní nevím to už i externí disk s vetráčkem co mám vedle delá vetší hluk jak samotná SLIM a taky dám radu abyste dali SLIM na nejaky 4 stejně velky podlozky (stačí kdyz budou mít na vyšku 1,5 az 2 cm) prostě nějaký kusy dřeva nebo něčeho cím to lze vypodložit a uvidíte že vám hučet nebude , co se tyká pískotu tak to se nekoná je pěkne tichá (pískot vetšinou delají špatne navinuté civky ve zdrojích) , jediné co mi trochu vadí na SLIMu je to že žene přez zdroj ten horky vzduch z chladičů ale co nadeláme že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 Taky mam asi měsíc novou slimku a je rozhodně tiší než fatka,akorát včera jsem po dlouhý době hrál Uncharted 2 a větrák byl hlučnější než u jiných her..zřejmě už musel zabrat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 Obecně si myslím, i podle ohlasů hráčů, že Slim je tišší při malém záběru a při nízké teplotě, ale jakmile je ve vysokých otáčkách, je poměrně dost hlučný. U fatu nejsou ty rozdíly v hlučnosti zas tak vysoké, ale fat sem neměl, tak nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prott Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 No já fatko mám a ty rozdíly jsou tam teda pořádně slyšet. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leonell Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 Řeknu to takhle - na sledování filmů určité kategorie (napínavé filmy postavené na tichém podkladu - dívky sotva našlapující v šeru, kdy slyšet je jen tlukot jejího srdce ) je PS3 mírně řečeno problematická. Chápu že hučí při hrách. Nechápu, že hučí při MP3. Prostě super na hry, druhá věc - systém Active2 mně nadchl. Ovšem jako multimediální přehrávač to teda success nesklidilo. A pokud hučí XBOX či FAT ještě víc - to akorát podtrhuje, že jako multimediální přehrávač jsou konzole problematické. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.