Ryder3.0 Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 ahoj, vysvětlil by mi někdo proč mi tento pc ukazuje 2 mechaniky? :-) a dále proč mi ukazuje disketovou mechaniku když jí v pc nemám :D ...díky moc screen:http://img341.imageshack.us/img341/4403/disky.png Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DarkTemplar Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 Není to virtuálna mechanika ? napr. Daemon Tools .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ryder3.0 Odesláno Únor 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 ale která to je F,G? :D nejspíš G že?:D lol sry po ránu mi to nemyslí....:-) edit:a je to přes power iso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ryder3.0 Odesláno Únor 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 no ale ještě nevím proč tam mám tu disketovku když ji nemám v pc...možná už to tak XP prostě mají...případně jde to nějak deaktivovat např v biosu?:dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DarkTemplar Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 no ale ještě nevím proč tam mám tu disketovku když ji nemám v pc...možná už to tak XP prostě mají...případně jde to nějak deaktivovat např v biosu?:dozey: Ja to tiež mám vo Vistach a neriešim to .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DyTik Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 Ano Disketovka se dá deaktivat v BIOSU ;) Vš jak to poznáš ? stačí dát do DVDromky cdčko :D ,nebo připojit iso obraz přez ten power iso ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ryder3.0 Odesláno Únor 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 eště menší dotaz...jak případně zrušim již vytvořenou virtuální mechaniku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ingnition Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 Odinstalování toho programu co tu virtuální mechaniku vytvořil a pak při instalaci podobného programu povolit či zakázat vytvoření virt. mechaniky. Pak ale nechápu, k čemu by ti ten program byl :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Ryder3.0
ahoj, vysvětlil by mi někdo proč mi tento pc ukazuje 2 mechaniky? :-) a dále proč mi ukazuje disketovou mechaniku když jí v pc nemám :D ...díky moc
screen:http://img341.imageshack.us/img341/4403/disky.png
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.