Ryder3.0 Posted February 20, 2010 Report Share Posted February 20, 2010 ahoj, vysvětlil by mi někdo proč mi tento pc ukazuje 2 mechaniky? :-) a dále proč mi ukazuje disketovou mechaniku když jí v pc nemám :D ...díky moc screen:http://img341.imageshack.us/img341/4403/disky.png Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 DarkTemplar Posted February 20, 2010 Report Share Posted February 20, 2010 Není to virtuálna mechanika ? napr. Daemon Tools .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Ryder3.0 Posted February 20, 2010 Author Report Share Posted February 20, 2010 ale která to je F,G? :D nejspíš G že?:D lol sry po ránu mi to nemyslí....:-) edit:a je to přes power iso Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Ryder3.0 Posted February 20, 2010 Author Report Share Posted February 20, 2010 no ale ještě nevím proč tam mám tu disketovku když ji nemám v pc...možná už to tak XP prostě mají...případně jde to nějak deaktivovat např v biosu?:dozey: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 DarkTemplar Posted February 20, 2010 Report Share Posted February 20, 2010 no ale ještě nevím proč tam mám tu disketovku když ji nemám v pc...možná už to tak XP prostě mají...případně jde to nějak deaktivovat např v biosu?:dozey: Ja to tiež mám vo Vistach a neriešim to .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 DyTik Posted February 20, 2010 Report Share Posted February 20, 2010 Ano Disketovka se dá deaktivat v BIOSU ;) Vš jak to poznáš ? stačí dát do DVDromky cdčko :D ,nebo připojit iso obraz přez ten power iso ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Ryder3.0 Posted February 20, 2010 Author Report Share Posted February 20, 2010 eště menší dotaz...jak případně zrušim již vytvořenou virtuální mechaniku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Ingnition Posted February 20, 2010 Report Share Posted February 20, 2010 Odinstalování toho programu co tu virtuální mechaniku vytvořil a pak při instalaci podobného programu povolit či zakázat vytvoření virt. mechaniky. Pak ale nechápu, k čemu by ti ten program byl :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Ryder3.0
ahoj, vysvětlil by mi někdo proč mi tento pc ukazuje 2 mechaniky? :-) a dále proč mi ukazuje disketovou mechaniku když jí v pc nemám :D ...díky moc
screen:http://img341.imageshack.us/img341/4403/disky.png
7 answers to this question
Recommended Posts