au! Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 pište prosím nějaké odkazy : ) nemyslím cf samozřejmě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
407sw Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 warforum.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 LOL,není šíření warezu na CF zakázaný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
407sw Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 Jo a proto jsou tady stovky odkazu na rapid atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamek112 Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 omg kdy uz to pochopite warez nepodporujeme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 A co jsou teda témata s hrami a linky na fileservery v PSP/iP/X360/PS3/Wii sekci? To není warez že ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamek112 Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 jo ale takové uloz.to neni warez prečtí si pravidla cf tam jiste stoji ze se nesmy odkazovat na zadne warez stránky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Ano já znám pravidla a vím že se nesmí odkazovat na tyhle warfora apod. jen se mi nelíbí ten přístup warez nepodporujeme a přitom když někdo na warforu udělá topic s hrou a linky na stažení a když to někdo udělá tady v tom je jako rozdíl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamek112 Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 kamaráde ale tady nejsme na warforu pravidla mluvi jasně ja sem treba nikdy s warezu nic nestahl protoze sem proti piratstvi ale warforum je trosku mimo misu tam nejsou pravidla jako tady nemuzes srovnávat warforum s cf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Takže třeba tohle neni warez? http://console-forum.net/tema/110730-hry-na-xbox-360-multiload-uloz-to-hellshare-com-quickshare-cz-sharerapid-cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamek112 Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 ne je to jen obsah warezove stránky neboli fora ale neni to přímy odkaz na stranky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAD_CATZ Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 jo ale takové uloz.to neni warez prečtí si pravidla cf tam jiste stoji ze se nesmy odkazovat na zadne warez stránky Můžeš mi to ukázat? Nějak to tam nevidím... Doporučuju třeba http://www.wareznet.cz/viewforum.php?f=191 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NemeS!S Odesláno Duben 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2011 Já stahuju z Uloz.to stahuju ve formátu avi---->potom si stáhni avi to MP4 converter a máš film ;) a nemusíš stahovat film znova jestli už ho máš ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Duben 17, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2011 Nejsnadnější je stahovat mp4 formát (uloz.to, warez-bb.org) //já stahuju třeba rovnou z uloz.to přes aplikaci downloads hd v iPhone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Květen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2011 Já stahuju .avi ,divx apod. a přehrávám v AVPlayer ,umí přehrát téměř vše včetně titulků ,nejlepší přehrávač! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.