MatesW Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 Mohl by mi prosím někdo poradit, proč mi nechodí na PSP 2004 s 5.50 GEN-D3 redukce pro microSD karty PhotoFast CR-5400 SDHC ?? Mám v ní Kingston microSD 8GB Class 4 SDHC a když ji dám v PSP formátovat, tak mi to vypíše THERE IS NO MEMORY STICK INSERTED. Nemohl by mi někdo poradit co s tím? Když tam dám 2GB Kingstona,šlape to bez problémů.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 Zkus tu MicroSD naforámtovat nejdřív v PC na FAT32 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MatesW Odesláno Únor 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 Bohužel to nepomohlo :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 k4relB Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 Vypada to na vadny photofast, klasika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MatesW Odesláno Únor 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 Ale proč tam jedna karta jede a jedna ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 k4relB Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 treba ma problem s SDHC kartama, zkus jinou 4gb ci vetsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MatesW Odesláno Únor 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 Tu bohužel nemám :cry: ale jinak ta karta pracuje bez problémů...ve foťáku, v telefonu i v PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 k4relB Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 ta photofast? ta si mysli, ze muze byt spatna, microsd asi vpohode jak rikas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
MatesW
Mohl by mi prosím někdo poradit, proč mi nechodí na PSP 2004 s 5.50 GEN-D3 redukce pro microSD karty PhotoFast CR-5400 SDHC ??
Mám v ní Kingston microSD 8GB Class 4 SDHC a když ji dám v PSP formátovat, tak mi to vypíše THERE IS NO MEMORY STICK INSERTED.
Nemohl by mi někdo poradit co s tím? Když tam dám 2GB Kingstona,šlape to bez problémů..
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.