MatesW Posted February 20, 2010 Report Share Posted February 20, 2010 Mohl by mi prosím někdo poradit, proč mi nechodí na PSP 2004 s 5.50 GEN-D3 redukce pro microSD karty PhotoFast CR-5400 SDHC ?? Mám v ní Kingston microSD 8GB Class 4 SDHC a když ji dám v PSP formátovat, tak mi to vypíše THERE IS NO MEMORY STICK INSERTED. Nemohl by mi někdo poradit co s tím? Když tam dám 2GB Kingstona,šlape to bez problémů.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 <^KeNnY^> Posted February 20, 2010 Report Share Posted February 20, 2010 Zkus tu MicroSD naforámtovat nejdřív v PC na FAT32 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 MatesW Posted February 20, 2010 Author Report Share Posted February 20, 2010 Bohužel to nepomohlo :cry: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 k4relB Posted February 20, 2010 Report Share Posted February 20, 2010 Vypada to na vadny photofast, klasika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 MatesW Posted February 20, 2010 Author Report Share Posted February 20, 2010 Ale proč tam jedna karta jede a jedna ne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 k4relB Posted February 20, 2010 Report Share Posted February 20, 2010 treba ma problem s SDHC kartama, zkus jinou 4gb ci vetsi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 MatesW Posted February 20, 2010 Author Report Share Posted February 20, 2010 Tu bohužel nemám :cry: ale jinak ta karta pracuje bez problémů...ve foťáku, v telefonu i v PC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 k4relB Posted February 20, 2010 Report Share Posted February 20, 2010 ta photofast? ta si mysli, ze muze byt spatna, microsd asi vpohode jak rikas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
MatesW
Mohl by mi prosím někdo poradit, proč mi nechodí na PSP 2004 s 5.50 GEN-D3 redukce pro microSD karty PhotoFast CR-5400 SDHC ??
Mám v ní Kingston microSD 8GB Class 4 SDHC a když ji dám v PSP formátovat, tak mi to vypíše THERE IS NO MEMORY STICK INSERTED.
Nemohl by mi někdo poradit co s tím? Když tam dám 2GB Kingstona,šlape to bez problémů..
7 answers to this question
Recommended Posts