defuckto69 Odesláno Červen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2007 Jenom pruzkoum verejnyho mineni... :cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SupiK™ Odesláno Červen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2007 :blink: ja nemam PGP ale mam playgear street a pouzdro na psp od etnies, to je teprve lahudka:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 defuckto69 Odesláno Červen 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2007 :blink: ja nemam PGP ale mam playgear street a pouzdro na psp od etnies, to je teprve lahudka:D etnies ja rad, muzes poslat nakou foto nebo stranku s info pls? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SupiK™ Odesláno Červen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2007 OK, vyfotim to, ale nevim, jestli se to vubec normal prodava, mama totiz pracuje ve firme, ktera dovazi etnies, tak to ma spesl:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 defuckto69 Odesláno Červen 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2007 OK, vyfotim to, ale nevim, jestli se to vubec normal prodava, mama totiz pracuje ve firme, ktera dovazi etnies, tak to ma spesl:D vyfot... ;) jinak kdyby to bylo ok, slo by to od vas nak koupit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 :.Dragunov.: Odesláno Červen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2007 Mel jsem a ihned vymenil...Neskutecne me nevyhovovalo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SupiK™ Odesláno Červen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2007 sry ale na fotku si chvili musis pockat, protoze Nokia PC suite nepodporuje Vistu, takze musim pockat az se mi dobije W810;) jinak sehnat by to bohuzel neslo, protoze to bylo jen ve vzorcich a nakonec se to ani nedovezlo ten zbytek.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 defuckto69 Odesláno Červen 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2007 Mel jsem a ihned vymenil...Neskutecne me nevyhovovalo... za co si to vymenil, za streeta? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AzTeKK Odesláno Červen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2007 asi to bude toto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 defuckto69 Odesláno Červen 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2007 hej to chci... ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SupiK™ Odesláno Červen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2007 asi to bude toto ee, ja mam jinej;) sou tam takovy jako nacmarany lebky a je bilej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 defuckto69 Odesláno Červen 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2007 ee, ja mam jinej;) sou tam takovy jako nacmarany lebky a je bilej a slo by to od vas nejak koupit?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 :.Dragunov.: Odesláno Červen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2007 za co si to vymenil, za streeta? Za NFS Most Wanted :D To pouzdro je kruty...Ja mam stejny akorat ne samozrejme Etnies...Ale tyhle pouzdara jsou ty nejlepsi co existujou...PGP nemam rad :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SupiK™ Odesláno Červen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2007 Tak konecne foto!Je to foceny digitalem, jelikoz N73 nejde pripojit a u w810 sem ztratil usb kabel:) defuckto:jak uz sem psal predtim, bohuzel asi ne:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 defuckto69 Odesláno Červen 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2007 Tak konecne foto!Je to foceny digitalem, jelikoz N73 nejde pripojit a u w810 sem ztratil usb kabel:)defuckto:jak uz sem psal predtim, bohuzel asi ne:( hej kamo zkus se zeptat mamky, hafec bych to chtel.. ;) a nebo jeste ze bys mi to prodal za nakou sumu ty.. :) ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wiver Odesláno Červen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2007 Nemate nahodou nekdo nejakej PGP na prodej???:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 :.Dragunov.: Odesláno Červen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2007 Heeej tak to je nejviiic uletovej obal co mas...OMFG...Presne moje barvy obleceni...Krasny a dokonaly...OMFG...Zavis neskutecna :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 defuckto69 Odesláno Červen 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2007 Heeej tak to je nejviiic uletovej obal co mas...OMFG...Presne moje barvy obleceni...Krasny a dokonaly...OMFG...Zavis neskutecna :D uz sme dva zavistivci :blink: :cry: :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 defuckto69 Odesláno Červen 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2007 PRO TOHO CO KLIKNUL NA MAM A NESPOKOJENOST: kdyz si s tim nespokojenej, prodal bys mi to? :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dzunk Odesláno Červen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2007 hele neprodal bys ten etnies obal?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SupiK™ Odesláno Červen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2007 koukam ze sem rozjel uplnou manii:lol: jinak von neni uplne jen na konzoli, vejde se do nej PSP, asi 4-5 UMD a par pametovek:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 heksa Odesláno Červen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2007 pekne me stve ze se Playgear Pocket uz nevyrabi je to snad nejlepsi a kadopadne nejpouzivanejsi pouzdro na PSP tak nechapu proc ho prestaly vyrabet koupil sem mlady tu napodobeninu od MAXIMA a je to pekne odflaknuty oproti Logitechu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 defuckto69 Odesláno Červen 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2007 pekne me stve ze se Playgear Pocket uz nevyrabije to snad nejlepsi a kadopadne nejpouzivanejsi pouzdro na PSP tak nechapu proc ho prestaly vyrabet koupil sem mlady tu napodobeninu od MAXIMA a je to pekne odflaknuty oproti Logitechu no v jrc to maj za 400 kdybys chtel origo... :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 metuj Odesláno Červen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2007 no v jrc to maj za 400 kdybys chtel origo... :) JJ, v JRC ho stale maji, dokonce i primo na prodejne za 440Kc. Dnes si tam pro jeden zajdu;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mr Crazy Odesláno Červen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2007 jo na JRC prodejně v Plzni jsem ho taky kupoval... ani jsem nevěděl, že už se nevyrábí. Z jakýho důvodu? Fakt divný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
defuckto69
Jenom pruzkoum verejnyho mineni... :cheesygrin:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
24 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts