Mr.Steph Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 zdravim tak sem tu z dalsím problemem :( z niceho nic se mi zaclo ukazovat po 30 sekundach na serveru nejaky PnkBstrB.exe initilization failed a kikne mě to :( btw. nedávno mi naskocilo AVG ze to PnkBstrB.exe byl malware a ja to hodil do trezoru a pak sem to smazal. Zkousel sem to 100x preinstalovat a nic :( jak punkbuster tak hru prosím pomocte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kvazzzi Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 aktualizuj si PB , jo jinak pod na icq .:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mr.Steph Odesláno Únor 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 problem vyresen muzete lock.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Mr.Steph
zdravim tak sem tu z dalsím problemem :(
z niceho nic se mi zaclo ukazovat po 30 sekundach na serveru nejaky PnkBstrB.exe initilization failed a kikne mě to :(
btw. nedávno mi naskocilo AVG ze to PnkBstrB.exe byl malware a ja to hodil do trezoru a pak sem to smazal.
Zkousel sem to 100x preinstalovat a nic :( jak punkbuster tak hru
prosím pomocte
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.