Mr.Steph Posted February 20, 2010 Report Share Posted February 20, 2010 zdravim tak sem tu z dalsím problemem :( z niceho nic se mi zaclo ukazovat po 30 sekundach na serveru nejaky PnkBstrB.exe initilization failed a kikne mě to :( btw. nedávno mi naskocilo AVG ze to PnkBstrB.exe byl malware a ja to hodil do trezoru a pak sem to smazal. Zkousel sem to 100x preinstalovat a nic :( jak punkbuster tak hru prosím pomocte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 kvazzzi Posted February 20, 2010 Report Share Posted February 20, 2010 aktualizuj si PB , jo jinak pod na icq .:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Mr.Steph Posted February 20, 2010 Author Report Share Posted February 20, 2010 problem vyresen muzete lock.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Mr.Steph
zdravim tak sem tu z dalsím problemem :(
z niceho nic se mi zaclo ukazovat po 30 sekundach na serveru nejaky PnkBstrB.exe initilization failed a kikne mě to :(
btw. nedávno mi naskocilo AVG ze to PnkBstrB.exe byl malware a ja to hodil do trezoru a pak sem to smazal.
Zkousel sem to 100x preinstalovat a nic :( jak punkbuster tak hru
prosím pomocte
2 answers to this question
Recommended Posts