Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Konecne Hokejovy simulator:)


emosss

Recommended Posts

Hockey Nations 2010

V živé paměti mám debaty na našem fóru, kde si hráči často posteskli, že jim na displejích jejich mobilů schází nějaká pěkná hokejová hra. Některé z nich možná potěším zprávou, že na iPhone brzy vyjde právě hokej, na svědomí ho má studio Distinctive a vypadá opravdu lákavě.

6781.jpg

Mělo by se jednat o klasickou simulaci ledního hokeje 6 na 6, přičemž hráče budete ovládat již tradičně pomocí virtuálního joysticku. Dočkat bychom se měli všeho, na co jsme v reálném hokeji zvyklí, včetně vyloučení na lavičku nebo vyměnění brankáře za útočníka na konci zápasu.

Pohyby hráčů by mohly vypadat opravdu reálně, zárukou by mělo být použití technologie snímání pohybu, kdy je na člověka přichyceno mnoho senzorů, díky kterým pak počítač sestaví výslednou animaci. Že je vám to povědomé? No ano, stejný postup byl použit při vývoji N-Gage hitu - bojové hry One.

6782.jpg6783.jpg

Celkem budeme mít na výběr ze čtrnácti světových reprezentací a myslím si, že není důvod pochybovat, že se setkáme i s českými hráči. Zvolit budete moci jeden ze 4 herních módů, klasické rychlé hry, tréningu, turnaje a ligy. Vtipně výrobce dodává, že rozhodně nebude mezi třetinami nutné počkat na úpravu ledové plochy. Co se týče grafického zpracování, vše vypadá více než dobře. Uvidíme, jak se nám to bude líbit v pohybu. Hry se dočkáme v březnu, což je více než taktické vzhledem ke konání ZOH.

6784.jpg6785.jpg

Za informace a obrázky děkuji uživateli smajlik.jarda. Přidal Darek Sas 16.02.2010 23:55

Kopcit sme muzu jelikoz jsme clanek psla ja a sas ho upravil:) jinak vyjit ma za 2 tydni takze zhavte prsty:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu