Ahoj mám takovej problém. Pozoruji, že hry z PSX (pbp) někdy zamrznou. Ostatni hry (cso,iso,disk) fungujou bez problému. Občas se mi stane že se hra sekne, ale psp stači jen resetovat(hru-pbp) a zase hra šlape ale později nezamrzne jen hra, ale i PSP a nejde s ním nic dělal, po chvíli se samo vypne. (Hra "zamrzne" na určitém místě - bohužel po videosek. kde se nedá nic dělat.)
Zatím se mi to stalo u (Resident Evil 3, Crash Band. 1,2,3; a Dino Crisis 2)
Mám FW 3.40 - OE A.
Prosil bych Vás o radu co by se s tím dalo dělat.
Případně pokud bych musel nahodit jinej FW: jaky by byl dobrej (zatím jsem se stavajicim spokojen)
Otázka
Spacirm
Ahoj mám takovej problém. Pozoruji, že hry z PSX (pbp) někdy zamrznou. Ostatni hry (cso,iso,disk) fungujou bez problému. Občas se mi stane že se hra sekne, ale psp stači jen resetovat(hru-pbp) a zase hra šlape ale později nezamrzne jen hra, ale i PSP a nejde s ním nic dělal, po chvíli se samo vypne. (Hra "zamrzne" na určitém místě - bohužel po videosek. kde se nedá nic dělat.)
Zatím se mi to stalo u (Resident Evil 3, Crash Band. 1,2,3; a Dino Crisis 2)
Mám FW 3.40 - OE A.
Prosil bych Vás o radu co by se s tím dalo dělat.
Případně pokud bych musel nahodit jinej FW: jaky by byl dobrej (zatím jsem se stavajicim spokojen)
Děkuji za rady.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.