sewa Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2010 Mám psp 3000 5.03 GEN-C a nemůžu se připojit k PSN hazí mi to chybu,někde jsem četl že se s GEN-C na PSN nedostanu a že se tam může místo GEN-C nahrát M33.Zajímá mě,co to obnáší a co to vůbec znamená M33?(podrobnější definici jsem na foru nenašel) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2010 Koncovky znamenají od koho ten custom firmware je, takže M33 - tým M33 (Dark_Alex), GEN - tým GEN ... M33 na PSP 300 nedostaneš, můžeš použít jen 5.03 GEN a nebo CFWEnabler. K PSN se dostaneš jen s použitím PSNableru http://console-forum.net/showthread.php?t=69338 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sewa Odesláno Únor 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2010 jenže mně to nejde ani s psnablerem hází mi to chybu tušim 800f0005 nebo tak podobně Postupoval jsem takhle: 1)Nabootoval jsem GEN-C 2)dal jsem sign up to PSN 3)Please wait 4) conection is corrupted(kod chyby v zavorce) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
sewa
Mám psp 3000 5.03 GEN-C a nemůžu se připojit k PSN hazí mi to chybu,někde jsem četl že se s GEN-C na PSN nedostanu a že se tam může místo GEN-C nahrát M33.Zajímá mě,co to obnáší a co to vůbec znamená M33?(podrobnější definici jsem na foru nenašel)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.