sewa Posted February 21, 2010 Report Share Posted February 21, 2010 Mám psp 3000 5.03 GEN-C a nemůžu se připojit k PSN hazí mi to chybu,někde jsem četl že se s GEN-C na PSN nedostanu a že se tam může místo GEN-C nahrát M33.Zajímá mě,co to obnáší a co to vůbec znamená M33?(podrobnější definici jsem na foru nenašel) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 <^KeNnY^> Posted February 21, 2010 Report Share Posted February 21, 2010 Koncovky znamenají od koho ten custom firmware je, takže M33 - tým M33 (Dark_Alex), GEN - tým GEN ... M33 na PSP 300 nedostaneš, můžeš použít jen 5.03 GEN a nebo CFWEnabler. K PSN se dostaneš jen s použitím PSNableru http://console-forum.net/showthread.php?t=69338 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 sewa Posted February 21, 2010 Author Report Share Posted February 21, 2010 jenže mně to nejde ani s psnablerem hází mi to chybu tušim 800f0005 nebo tak podobně Postupoval jsem takhle: 1)Nabootoval jsem GEN-C 2)dal jsem sign up to PSN 3)Please wait 4) conection is corrupted(kod chyby v zavorce) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
sewa
Mám psp 3000 5.03 GEN-C a nemůžu se připojit k PSN hazí mi to chybu,někde jsem četl že se s GEN-C na PSN nedostanu a že se tam může místo GEN-C nahrát M33.Zajímá mě,co to obnáší a co to vůbec znamená M33?(podrobnější definici jsem na foru nenašel)
2 answers to this question
Recommended Posts