mesyas Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2010 Zdravím potřeboval bych poradit Když vložím do karty M2 nějakej film tak se mi napíše corrupted data.. zkoušel jsem AVI,MPEG-4 ale nic nešlo nevíte co s tím mám dělat??pamětovku sem vzal z mobilu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vychos Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2010 Do jaké to dáváš složky? Naformátuj kartu v PSP a vytvori ti potrebne slozky (zalohuj si data) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2010 Musí to bejt MP4 formát nejlíp v rozlišení 480x272, dobrej program na převod je XviD4PSP :) Jo a videa dávat do ms0:/VIDEO/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Únor 21, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2010 Pokud máš OFW a stahoval jsi nebo konvertoval přes kodek, tak se nediv. Musíš stahovat pro OFW/konvertovat Xvid4PSP Nebo podívej kam nakopírovat -> topic pro začátečníky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mesyas Odesláno Únor 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2010 tohle všechno platí i pro PSP GO? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Únor 21, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2010 Jistě, tak se potom nediv xD Musíš stahovat filmy pro OFW ... nebo konvertovat Xvid4PSP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mesyas Odesláno Únor 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2010 Jistě, tak se potom nediv xD Musíš stahovat filmy pro OFW ... nebo konvertovat Xvid4PSP je tu nějakej topic jde se o tom dočtu více(hlavně o OFW) pač to nějak nechápu :D:D, a už nějakej film zkovenrtuju přes ten Xvid4PSP kam to mám potom šopnout??:cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Únor 21, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2010 OFW -> oficiální firmware Poté to dáš do ms0:/VIDEO/ Topic tu jistě je ... topic pro začátečníky v mém podpisu Lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mesyas
Zdravím potřeboval bych poradit
Když vložím do karty M2 nějakej film tak se mi napíše corrupted data.. zkoušel jsem AVI,MPEG-4 ale nic nešlo nevíte co s tím mám dělat??pamětovku sem vzal z mobilu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts