Max96 Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2010 Jak se zhruba flashuje Xbox? Chci si ho pořídit a chci zjistim, co by mi s mojim xkem děali....Nahráva se tam nějakej jinej software neebo tak nějak???? A dají se flashnout všechny xka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2010 Jak se zhruba flashuje Xbox? Chci si ho pořídit a chci zjistim, co by mi s mojim xkem děali....Nahráva se tam nějakej jinej software neebo tak nějak????A dají se flashnout všechny xka? ahoj, návodů třeba jen přímo tady na foru máš dost, ale ono se to mění podle staří xboxu. V těch posledních už jsou verze mechanik, které pro vyčtení klíče vyžadují hw. zásah. GOOD LUCK! :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Max96
Jak se zhruba flashuje Xbox? Chci si ho pořídit a chci zjistim, co by mi s mojim xkem děali....Nahráva se tam nějakej jinej software neebo tak nějak????
A dají se flashnout všechny xka?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.