Max96 Posted February 21, 2010 Report Share Posted February 21, 2010 Jak se zhruba flashuje Xbox? Chci si ho pořídit a chci zjistim, co by mi s mojim xkem děali....Nahráva se tam nějakej jinej software neebo tak nějak???? A dají se flashnout všechny xka? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 romik Posted February 21, 2010 Report Share Posted February 21, 2010 Jak se zhruba flashuje Xbox? Chci si ho pořídit a chci zjistim, co by mi s mojim xkem děali....Nahráva se tam nějakej jinej software neebo tak nějak????A dají se flashnout všechny xka? ahoj, návodů třeba jen přímo tady na foru máš dost, ale ono se to mění podle staří xboxu. V těch posledních už jsou verze mechanik, které pro vyčtení klíče vyžadují hw. zásah. GOOD LUCK! :wohow: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Max96
Jak se zhruba flashuje Xbox? Chci si ho pořídit a chci zjistim, co by mi s mojim xkem děali....Nahráva se tam nějakej jinej software neebo tak nějak????
A dají se flashnout všechny xka?
1 answer to this question
Recommended Posts