Beran Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2010 ode dneška mi přestalo fungovat placení kartou.....píše mi to,že karta je neplatná.....a zkoušel jsem ji na jiných portálech a funguje bezvadně.....nevíte někdo co stím?? je to divné.....nefunguje na všech Storech děkuji za jakoukoliv pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kocurstvo Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2010 Podle mě je to čistě problém se Sony. Zkus si udělat jiný, nový, účet a zkusit to i na něm... Mi karta jde jen na US a českém store, na HK, UK a JAP nejde... Žebraci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Beran Odesláno Únor 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2010 už jsem to zkoušel na 3 účtech.....2x na US a 1x na CZ store.....a nejede na žádném......ale předtím mi to fungovalo na všech....myslíte,že to jen chyba jen dneska u Sony?? jestli je možnost,tak to vyzkoušejte prosím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Beran
ode dneška mi přestalo fungovat placení kartou.....píše mi to,že karta je neplatná.....a zkoušel jsem ji na jiných portálech a funguje bezvadně.....nevíte někdo co stím?? je to divné.....nefunguje na všech Storech
děkuji za jakoukoliv pomoc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.