Beran Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 21, 2010 ode dneška mi přestalo fungovat placení kartou.....píše mi to,že karta je neplatná.....a zkoušel jsem ji na jiných portálech a funguje bezvadně.....nevíte někdo co stím?? je to divné.....nefunguje na všech Storech děkuji za jakoukoliv pomoc Citovat
0 kocurstvo Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 21, 2010 Podle mě je to čistě problém se Sony. Zkus si udělat jiný, nový, účet a zkusit to i na něm... Mi karta jde jen na US a českém store, na HK, UK a JAP nejde... Žebraci Citovat
0 Beran Odesláno Únor 21, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Únor 21, 2010 už jsem to zkoušel na 3 účtech.....2x na US a 1x na CZ store.....a nejede na žádném......ale předtím mi to fungovalo na všech....myslíte,že to jen chyba jen dneska u Sony?? jestli je možnost,tak to vyzkoušejte prosím Citovat
Otázka
Beran
ode dneška mi přestalo fungovat placení kartou.....píše mi to,že karta je neplatná.....a zkoušel jsem ji na jiných portálech a funguje bezvadně.....nevíte někdo co stím?? je to divné.....nefunguje na všech Storech
děkuji za jakoukoliv pomoc
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.