Beran Posted February 21, 2010 Report Share Posted February 21, 2010 ode dneška mi přestalo fungovat placení kartou.....píše mi to,že karta je neplatná.....a zkoušel jsem ji na jiných portálech a funguje bezvadně.....nevíte někdo co stím?? je to divné.....nefunguje na všech Storech děkuji za jakoukoliv pomoc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 kocurstvo Posted February 21, 2010 Report Share Posted February 21, 2010 Podle mě je to čistě problém se Sony. Zkus si udělat jiný, nový, účet a zkusit to i na něm... Mi karta jde jen na US a českém store, na HK, UK a JAP nejde... Žebraci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Beran Posted February 21, 2010 Author Report Share Posted February 21, 2010 už jsem to zkoušel na 3 účtech.....2x na US a 1x na CZ store.....a nejede na žádném......ale předtím mi to fungovalo na všech....myslíte,že to jen chyba jen dneska u Sony?? jestli je možnost,tak to vyzkoušejte prosím Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Beran
ode dneška mi přestalo fungovat placení kartou.....píše mi to,že karta je neplatná.....a zkoušel jsem ji na jiných portálech a funguje bezvadně.....nevíte někdo co stím?? je to divné.....nefunguje na všech Storech
děkuji za jakoukoliv pomoc
2 answers to this question
Recommended Posts