Domi_CZ Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 xko s PC je zapojený takto: 2x LAN LAN A - integrovaná ( Internet ) LAN B - PCI - Xko propojený se kříženým kabelem PC nastavení TCP/IP IP - 192.168.0.1 maska - 255.255.255.0 Xko IP - 192.168.0.3 maska - 255.255.255.0 výchozí brána - 192.168.0.1 Xlink nastavení : ohledně ty odezvy když budu mít víc jak 30ms tak neuvidím žádný založený server nebo ho uvidím ale nepřipojím se ? Vyřešeno Vypl jsem FW ( i když jsem měl vše povolené tak to nešlo ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Prototype Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 Hele mne to pořád nejde... jak v síti na pc je vydět, že probíhá spojení mezi PC a Xboxem. Ale Xbox se nemůže připojit k PC... :-( tak jak tedy prosím, mám to zapojené a nastavené stejně jako ty... a když si nějakou místnost na xlinku najdu (třeba s Modern Warfare 2) tak po zapnutí hry dám multiplayer a tam mám zadat co ? Xbox Live ne, tak system link ? a na system linku jsem zkoušel najít hráče a nic, protože asi to je celý blbě připojený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Domi_CZ Odesláno Březen 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 Hele mne to pořád nejde... jak v síti na pc je vydět, že probíhá spojení mezi PC a Xboxem. Ale Xbox se nemůže připojit k PC... :-( tak jak tedy prosím, mám to zapojené a nastavené stejně jako ty... a když si nějakou místnost na xlinku najdu (třeba s Modern Warfare 2) tak po zapnutí hry dám multiplayer a tam mám zadat co ? Xbox Live ne, tak system link ? a na system linku jsem zkoušel najít hráče a nic, protože asi to je celý blbě připojený Jsem měl stejný problém po reinstal Win. Prostě jsem vyplnil jinou IP v PC pak v xku dal test připojení s PC nešlo to pak znova se správnou IP pak už to jelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Farky Odesláno Duben 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2011 Takže k připojení stačí pouze počítač xbox a správnej kabel ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sterner Regnix Odesláno Duben 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2011 ten kabel mas jedno, Xko ma sietovku ktora zvlada vsetky kable (klasicke a krizove) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Domi_CZ
xko s PC je zapojený takto:
2x LAN
LAN A - integrovaná ( Internet )
LAN B - PCI - Xko propojený se kříženým kabelem
PC nastavení TCP/IP
IP - 192.168.0.1
maska - 255.255.255.0
Xko
IP - 192.168.0.3
maska - 255.255.255.0
výchozí brána - 192.168.0.1
Xlink
nastavení :
ohledně ty odezvy když budu mít víc jak 30ms tak neuvidím žádný založený server nebo ho uvidím ale nepřipojím se ?
Vyřešeno Vypl jsem FW ( i když jsem měl vše povolené tak to nešlo )
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.