Jump to content
  • 0

Xlink Kai Evolution VII nastavení

Domi_CZ

Question

xko s PC je zapojený takto:

2x LAN

LAN A - integrovaná ( Internet )

LAN B - PCI - Xko propojený se kříženým kabelem

PC nastavení TCP/IP

IP - 192.168.0.1

maska - 255.255.255.0

Xko

IP - 192.168.0.3

maska - 255.255.255.0

výchozí brána - 192.168.0.1

Xlink

nastavení :

snmn3.jpg

ohledně ty odezvy když budu mít víc jak 30ms tak neuvidím žádný založený server nebo ho uvidím ale nepřipojím se ?

Vyřešeno Vypl jsem FW ( i když jsem měl vše povolené tak to nešlo )

4 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Hele mne to pořád nejde... jak v síti na pc je vydět, že probíhá spojení mezi PC a Xboxem. Ale Xbox se nemůže připojit k PC... :-( tak jak tedy prosím, mám to zapojené a nastavené stejně jako ty... a když si nějakou místnost na xlinku najdu (třeba s Modern Warfare 2) tak po zapnutí hry dám multiplayer a tam mám zadat co ? Xbox Live ne, tak system link ? a na system linku jsem zkoušel najít hráče a nic, protože asi to je celý blbě připojený

• 0
Hele mne to pořád nejde... jak v síti na pc je vydět, že probíhá spojení mezi PC a Xboxem. Ale Xbox se nemůže připojit k PC... :-( tak jak tedy prosím, mám to zapojené a nastavené stejně jako ty... a když si nějakou místnost na xlinku najdu (třeba s Modern Warfare 2) tak po zapnutí hry dám multiplayer a tam mám zadat co ? Xbox Live ne, tak system link ? a na system linku jsem zkoušel najít hráče a nic, protože asi to je celý blbě připojený

Jsem měl stejný problém po reinstal Win. Prostě jsem vyplnil jinou IP v PC pak v xku dal test připojení s PC nešlo to pak znova se správnou IP pak už to jelo