KOSScz Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 Ahoj. mam takovy problém. dostal jsem new pc s win7 a mam na něj zaruku. Mam ve vnitř 2gm ram což je pro mě a moje hry malo... a chtěl bych se zeptat jestli není něco co můžu připojit k pc pomoci usb abych nemusek otevirat krabici protože tam mám zaruku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GHOST1468624738 Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 no ale ram není na ukládání souborů víš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 Dá se říct že jo ale to je jedno zkus to tam kdes to kupoval a třeba ti to vyměněj ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 Máš jedinou možnost (pokud nechceš přijít o záruku). Jít tam, kde si PC koupil a říci jim, že chceš přidat RAM - tu si u nich koupíš a za peníze ti ji tam naistalujou (klasická práce servisu) - takže zaplatíš třeba hodinovou sazbu technika - bude to pár stovek navíc, ale neztratíš záruku. To je tvá jediná možnost. Je to naprosto běžná věc. Máš opravdu záruční pečeť na PC tzn záruka na komplet celé PC - nemáš náhodou záruku na jednotlivé komponenty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HelljumperCZ Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 Když bude někdo kupovat nové PC a bojí se, že až ho bude chtít vylepšit a otevře ho sám, že bude mít ztrátu záruky ať koupí ten počítač u nějaké firmy jako třeba impactcomp.cz, kde můžete sami pc otevřít a neztratíte záruku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Únor 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2010 mno mislím že mam na celi pc záruku. a kolik by tak stála nějaka lepši 2gb ram?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meteleskum Odesláno Únor 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2010 zaruku na cely PC ? co to je za PC ? /rad bych odpoved/ Mas tam pombu ? - to je neco, cimz servis zjisti ze jsi byl v pc, nalepka, nejakej hnus v hlavicce sroubu. Helljumper a zuzkys maj pravdu. Ja osobne jsem se uz dlouho nesesel s tim, ze by PC bylo cely zaplombovany, aby poznali zasah do pocitace. Pokud neni "plomba" na PC, tak si koupim ramky, otevru ho a nacpu a kdyby se neco po.ralo, tak je pred odnesenim do reklamace zase vyndam /jen pro jistotu/ a je hotovo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejsetina Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Ahoj.Nejspíše asi neexistuje zařízení ,které by zvýšilo Paměť ram pře USB.. Ale,jak už psaly ostatní ,tak si můžeš paměť Ram u prodejce zakoupit a po domluvě ti jí nainstaluje technik za poplatek a neztratíš záruku.. Nebo jí ztratit a nainstalovat si to sám.. (Kdyby něco takového existovalo ,tak by to bylo asi za stejnou cenu možná i vyšší než za co si můžeš koupit standardní interní paměť Ram).. Např,ale některé tiskárny mají paměť Ram.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Únor 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 No pravě ja tam mám takovou orandžovo červenou nálepku na přes okraje jak se otevira část kde jsou ty blbostii.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 KOSScz: tak v tom případě pokuď nechceč ztratit záruku, tak jdi tam kde jsi ho koupil a nech si tam tu ramku pridat. btw: přez USB uděláš maximalně ten ReadyBoost, ktery by ti nijak nepomohl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Únor 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2010 Aha. ok tak dík za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.