kdyr Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 cau scháním betakey na bfbc2 neboť mam novej komp a zapoměl jsem heslo a když jsem si zažádal o nové heslo tak mi do těd nepřišlo a jsou to už 3 dny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soap Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 Demo je volně ke stažení do 25. pak to vypnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bitchfucker313 Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 cau scháním betakey na bfbc2 neboť mam novej komp a zapoměl jsem heslo a když jsem si zažádal o nové heslo tak mi do těd nepřišlo a jsou to už 3 dny tady máš můj 6TS5-SMQD-WKVW-2XU2 ... já si o něj zažádal na Hrej a pak jsem si sehnal PS3 a tam je beta bezproblémů takže na PC sem se ktomu už nedostal .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.