kdyr Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 cau scháním betakey na bfbc2 neboť mam novej komp a zapoměl jsem heslo a když jsem si zažádal o nové heslo tak mi do těd nepřišlo a jsou to už 3 dny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soap Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 Demo je volně ke stažení do 25. pak to vypnou. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bitchfucker313 Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 cau scháním betakey na bfbc2 neboť mam novej komp a zapoměl jsem heslo a když jsem si zažádal o nové heslo tak mi do těd nepřišlo a jsou to už 3 dny tady máš můj 6TS5-SMQD-WKVW-2XU2 ... já si o něj zažádal na Hrej a pak jsem si sehnal PS3 a tam je beta bezproblémů takže na PC sem se ktomu už nedostal .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts