Sunfig Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 Je nějaká možnost jak udělat externí mechaniku? než kupovat novou DVD mechaniku do xka.. ? Mám problém stím že mi nečte žádné DVD prostě dám hru tam a nic " open tray " , no a někdy zase krásně jde , dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 zaprašenej laser vyčistiho nebo ti odcházi a externí myslím nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 Teoreticky by to mělo jít, ale bylo by to mnohem složitější a hlavně dražší než vyměnit mechaniku ... Romiik kdysi řikal něco o nějakym návodu, jak to fixnout http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20100131151416AAuSpqU nevim, nikdy jsem nezkoušel :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 hele to se ti nevyplatí, prostě mechanika si odslouží svoje a pak je lepší si koupit novou. Open tray je více možností závad, ale opravovat to fakt nemá smysl. Opotřebení neopravíš. Mám tu ještě 3 nové mechaniky Liteon, kdyby jsi chtěl, napiš mi PM :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Sunfig
Je nějaká možnost jak udělat externí mechaniku? než kupovat novou DVD mechaniku do xka.. ? Mám problém stím že mi nečte žádné DVD prostě dám hru tam a nic " open tray " , no a někdy zase krásně jde , dik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.