GameEs Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 čau, zakládám tenhle topic kvůli uspořádání takovýho "zájezdu" na tenhle festival, jelikož nemám s kým jet :D:D. Je to 20. dubna 2010 od 17:00 v Arena Wien. Hlavními lákadly jsou Sum 41 a AFI. Já tam jedu hlavně kvůli Sum 41 :D. Lístek na celý festival stojí 31euro, což mi vzhledem k seznamu kapel příjde odpovídající. Info: http://www.last.fm/event/1337324+Give+It+A+Name+Festival pořadatelé slibují, že ještě přibudou nějaké kapely. Doufám, že aspoň nějakej zájem bude, sere mě že tam asi pojedu sám :D SEZNAM ÚČASTNÍKŮ: GameEs zatím konec seznamu xDDDD 7.3.2010 update - STORY OF THE YEAR tam budou taky! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 doprdele mít tak papíry abych se tam nějak dostal...SUM41 :love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Únor 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2010 sum 41 ? ty voe, kua, sakra. ..... jeduuuuuuuuuuuuu :D ale budu vyjíždět z opačného konce republiky :D btw. ještě by mohli přihodit Blink 182 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Březen 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 wohoooow přidali další kapelu STORY OF THE YEAR! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Duben 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=SWkM8SixJqc vydali spot.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gugiamara Odesláno Duben 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 Kdybych ted nemel na krku maturitu, tak bych o tom uvazoval...ale ja si to vynahradim - v cervnu v Praze Green Day a o mesic pozdejc Aerosmith :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.