Jump to content
  • 0

JAk na uprage ?

Lord Carlos

Question

Zdravím potřeboval bych poradit jak mam na xboxu uprage dat když mam na xbox live ban chtěl bych hrat novější hry ale chcou např: Typ ochrany: wave 4 nebo tak podobně moc tomu nerozumím potřeboval bych poradit jak na to flash mam hry mi šly ale ne tyhle novější diky těm lepším ochranám nejdou potřeboval bych s tim poradit předem díky za odpovědi

9 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Nejnovější hry požadují nový dashboard, takže udělej update, jestli máš starej http://console-forum.net/showthread.php?t=82098.

Hraješ Forzu 3? :D To neni OT, jde o to, že má wave 3 a mohli bysme se od toho odpíchnout :) Hry se totiž patchují podle toho jaký máš iXtreme (1.5, 1.51, 1.6 ...)

• 0

počkat takže bud pře flashovat xbox nebo si tam mam dat nějakou hru a to mi udělá samo ano to nové s avatarama mam v xboxu to jsem už dával ... a nebo jit na officialni stránky a stáhnout to tam vypálit na cd a dat do xboxu a to mi aktualizuje ? Opravte mě v čem se pletu ja to asi takhle pochopil

• 0

Nejdůležitější je vědět jakej máš iXtreme.

Budto se s tim nebudeš zabejvat a necháš si Xko přeflashnout na nejnovětší iXtreme a nebo si zjitstíš jakej máš ted a potom ty hry budeš patchovat podle tohohle návodu.

http://console-forum.net/showthread.php?t=72247

• 0

Aha, počkat, my si nerozumíme. Je rozdíl mezi Dashboardem, který je oficiální a flashem FW mechaniky, který oficiální není.

Ty pravděpodobně potřebuješ druhou možnost. V tom případě máš možnosti dvě. Buď každou hru patchovat, nebo si nechat u nějakého flashera nechat provést update FW. IMO bych doporučil druhou možnost, jeden zákrok a máš klid.

• 0

Jsou čtyři možnosti ...

1.) Zeptáš se flashera (nejjednodušší :))

2.) Připojíš X360 k PC přes SATA a přes JF zjistíš verzi (nejjistější)

3.) Vyzkoušíš hry s určitou wave a od toho odvodíš verzi iX (nemusí vždy vyjít)

4.) Zavzpomínáš kdy ti ten flash dělali (taky nemusí být vždy 100%, protože flasher mohl být nezkušenej a hodil ti tam starej iX)