netix Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 Od včerejška asi od 23:00 mi nejdou tyhle stránky...10 minut se načítají a pak se zobrazí v text. podobě něco jako tohle: http://s1.imgupload.cz/img/201031/83NHQ/Nov-objekt--Rastrov-obr-zek-(4).JPG mám net od O2 a myslel sem si že je to zas podobná porucha jako v minulosti kdy nejely weby se zahraničními doménami.Ovšem jiné stránky mi jedou....nevim co už s tím,anonymizéry mi jedou někdy a ještě se děsně sekaj...prohlížečem to není.Máte/Měli ste někdo podobnej problém ? Jak ste ho řešili ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 Zkoušel jsi vyčistit cache u daných stránkách? Neříkám že to pomůže ale za zkoušku nic nedáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Únor 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 nevim proč by měl být problém v cache... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
8BB76E1 Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 očividně ti ta stránka jede, jen nefunguje css, takže jak radí kolega, zkus vyčistit cache, restart, případně jiný prohlížeč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Únor 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 .... 1.Jak může být problém v cache,když má každý prohlížeč vlastní ? 2.Nejede mi to nějakých 24 hodin a fakt nejsem ten typ co má nonstop zapnutej pc. 3.Slepej...jinej prohlížeč sem zkoušel.. Btw..ted sem smazal cache u Opery a nic se nestalo...jak nepředvídatelný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 Asi bych jeste zkusil jiny DNS server (open dns, free dns, google dns atd.) a pokud ani to nepomuze, tak leda nejaka proxyna a chyba je asi nekde mezi o2 a zahranicnima serverama... Ale ja osobne O2 mam a zadne takove problemy nepozoruju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Únor 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 Dik any,jde to ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.