netix Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 Od včerejška asi od 23:00 mi nejdou tyhle stránky...10 minut se načítají a pak se zobrazí v text. podobě něco jako tohle: http://s1.imgupload.cz/img/201031/83NHQ/Nov-objekt--Rastrov-obr-zek-(4).JPG mám net od O2 a myslel sem si že je to zas podobná porucha jako v minulosti kdy nejely weby se zahraničními doménami.Ovšem jiné stránky mi jedou....nevim co už s tím,anonymizéry mi jedou někdy a ještě se děsně sekaj...prohlížečem to není.Máte/Měli ste někdo podobnej problém ? Jak ste ho řešili ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ingnition Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 Zkoušel jsi vyčistit cache u daných stránkách? Neříkám že to pomůže ale za zkoušku nic nedáš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netix Posted February 22, 2010 Author Report Share Posted February 22, 2010 nevim proč by měl být problém v cache... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
8BB76E1 Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 očividně ti ta stránka jede, jen nefunguje css, takže jak radí kolega, zkus vyčistit cache, restart, případně jiný prohlížeč. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netix Posted February 22, 2010 Author Report Share Posted February 22, 2010 .... 1.Jak může být problém v cache,když má každý prohlížeč vlastní ? 2.Nejede mi to nějakých 24 hodin a fakt nejsem ten typ co má nonstop zapnutej pc. 3.Slepej...jinej prohlížeč sem zkoušel.. Btw..ted sem smazal cache u Opery a nic se nestalo...jak nepředvídatelný... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anonymous_ Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 Asi bych jeste zkusil jiny DNS server (open dns, free dns, google dns atd.) a pokud ani to nepomuze, tak leda nejaka proxyna a chyba je asi nekde mezi o2 a zahranicnima serverama... Ale ja osobne O2 mam a zadne takove problemy nepozoruju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netix Posted February 22, 2010 Author Report Share Posted February 22, 2010 Dik any,jde to ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts