pigi01 Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 prosim vas nemozem skopirovat hru na hardisk xboxu stale sekne pri 50% hra inak ide ked ju spustim neviete co s tym je asi nieco z hrou ne inak mam 60giga volne miesto na hdd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 <^KeNnY^> Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 Jiný hry ti jdou? Nemáš to DVDčko škráblý? Vyhazuje ti to nějakou chybu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 toro Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 Je to špatně vypálenou hrou . Spustit ti jde , protože začátek hry je v pořádku ,ale pravděpodobně při přechodu na druhou vrstvu ( když píšeš , že se ti to sekne při 50 % ) je na DVD chyba . Zkus to vypálit znova . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 pigi01 Posted February 24, 2010 Author Report Share Posted February 24, 2010 tak vypalil som to este raz skopiroval na hdd super 100% vypalujem hned druhu hru a zase dam ju kopirovat a pri 48% na hdd vyhodi chybu tak neviem asi zo 6 dvd som vypalil 2 hry plne funkcne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 BioToXx_ Posted February 24, 2010 Report Share Posted February 24, 2010 co pouzivas za program ?? Ja pouzival IMGburn a ani jedno DVD se nezkazilo... potom co mas za znacku DVD ?? nejlepsi je Verbatim... - osobni zkusenost a i kazdej tady to rika... a taky doporucuju pri tom vypalovani nechat PC vklidu ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 toro Posted February 24, 2010 Report Share Posted February 24, 2010 Jak máš starou vypalovačku ? Podívej se , jestli máš poslední verzi FW tady : http://www.firmwarehq.com .Vypadá to , že je to vypalovačkou . Kup si novou , nejlépe LG . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 pigi01 Posted February 24, 2010 Author Report Share Posted February 24, 2010 nemoze to byt tim ze v img burn nastaveni som mal mode ez-mode picker a nie write ale uz nemam dvd tak neviskusam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
pigi01
prosim vas nemozem skopirovat hru na hardisk xboxu stale sekne pri 50% hra inak ide ked ju spustim neviete co s tym je asi nieco z hrou ne inak mam 60giga volne miesto na hdd
6 answers to this question
Recommended Posts