Jump to content
  • 0

úsporák - GEN 5.03

light1468624425

Question

Čau, provedl jsem si flash PSP, vše bez problému, akorát když chci vypnout PSP tak mě to vždycky hodí do úsporáku... Nevíte čím to je? Teď se mi dokonce stalo, že se mi PSP "odflashlo" a dělal jsem to znovu. Flash jsem dělal pomocí CHICKhen 5.03 a použil jsem GEN na hry. (Co jinýho :D) - Mám podezdření, že úsporák mi háže GEN, popřípadě jak GEN vypnout a potom zapnout?

15 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Jestli jsi to dělal podle návodu tady na foru, tak v balíku byl intergrovanej Sedna plugin a ten zamezuje uplnýmu vypnutí.

Stačí jen otevřít PSP v PC, v ms0:/SEPLUGINS otevřit soubor vsh.txt a umazat na konci řádku číslo 1.

Jinak když PSP uplně vypneš, tak musíš znova nahazovat ChickHEN a GEN ...

• 0
Jestli jsi to dělal podle návodu tady na foru' date=' tak v balíku byl intergrovanej Sedna plugin a ten zamezuje uplnýmu vypnutí.

Stačí jen otevřít PSP v PC, v ms0:/SEPLUGINS otevřit soubor vsh.txt a umazat na konci řádku číslo 1.

Jinak když PSP uplně vypneš, tak musíš znova nahazovat ChickHEN a GEN ...[/quote']

Aha, tak to je celkem blbý.. Jinak když tu jedničku umažu, žádná změna...

• 0

Ne, pandora neni pro PSP GO, PSP 3000 a PSP 2000 s TA-88v3.

U těhlech typech desek neni prolomený šifrování a nemůže se zasahovat do FLASH paměti PSP, takže se dá využít jen ChickHEN na FW 5.03, kdy se firmware spustí, ale nikam se nenahrává. Na ChickHENu funguje 5.03 GEN nebo CFWEnabler (zase nezasahuje do paměti) a potom už se spouští ISO hry.

// vypnul jsi ten plugin? Jestli ne, tak smázni celej ten texták a restartuj uplně PSP (drž hold dokud se nevypne a pak zapni)

• 0

Takže ať to flashneš jak chceš (ať přez Chickhen nebo CFWenabler) tak vždycky to musí být v úsporáku aby se nevyplo, jinak by se nahrál orig. FW zpět... Jenom otázka... Děje se to i u pandory atd. nebo ten úsporák je jenom u Chickenu... (Předpokládám, že asi ano, jelikož u pandory ten flash probíhá přez desku a ne přez bug FW...)

• 0
Takže ať to flashneš jak chceš (ať přez Chickhen nebo CFWenabler) tak vždycky to musí být v úsporáku aby se nevyplo, jinak by se nahrál orig. FW zpět... Jenom otázka... Děje se to i u pandory atd. nebo ten úsporák je jenom u Chickenu... (Předpokládám, že asi ano, jelikož u pandory ten flash probíhá přez desku a ne přez bug FW...)

Předpokládáš správně, pokud uděláš flash přes pandoru, tak už nemusíš nic nahazovat, Custom firmware je nahranej ve flash paměti.

A zase všechno co jede na základě HENu (resp. exploitu) musíš znova nahazovat.

• 0

Snad se teda přijde na něco "pevnějšího"... Jinak je nějaká možnost flashe v terénu? Třeba jste na chatě 3 dny nehrajete zapnete PSP a zjistíte, že se vám vyplo a jedete odznovu... Náhodou tam máte ve PHOTU ChickHEN a GEN v GAME tam máte taky, šlo by to?... (Předpokládám, že ne, jelikož aby proběhl flash pomocí ChickHENU musí být sformátovaná karta...) (mimochodem se mi to stalo, není někde nastavení úsporáku aby tam byl "za každého počasí" nebo to byla náhoda, že se mi v úsporáku vyplo?) Dík moc...

• 0

Karta nemusí být naformátovaná, můžeš to nahazovat kolikrát chceš. Jenom nahodíš ChickHEN a GEN jako poprvý, PC k tomu vůbec nepotřebuješ.

S tim úsporákem si nejsem jistej, jestli ti rozumim, když power posuneš rychle nahoru a hned vrátíš zpět do původní polohy, PSP se uloží do spánku (=Sleep modu, úsporáku ...) a když power nahoře podržíš, tak se vypne uplně. Samozřejmě, někdy se může stát, že se PSP uplně vypne, kvůli nějakýmu bugu ...

• 0
A nemáš pořád zapnutej ten plugin? v ms0:/SEPLUGINS smaž texták vsh.txt' date=' potom vyndej baterku a nahod to znova. Protože i když máš cestu k plugin smazanou, pořád je spuštěnej ...[/quote']

Už je to v pohodě smazal jsem ho a držím to dýl a už je to v cajku... Díky ti za všechno... :)