hurtík Odesláno Červen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2007 mam fw 3.40 oe-a ,kdyz zapnu nejakou psx hru (kterou dám do slozky GAME ???§!!)tak mi to napíse tohle The game could not be started a císlo. c co s tím? díík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SupiK™ Odesláno Červen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2007 ale jde,jen prej nějak graficky blbne,já co sem ho zkoušel tak sem si nevšiml,ale hrál sem chvíli aha jenom ze v topicu vse o final fantasy se pise ze to jde jen na 3.03oe-c tak to asi pudu na 3.40 oe-a;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Červen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2007 aha jenom ze v topicu vse o final fantasy se pise ze to jde jen na 3.03oe-ctak to asi pudu na 3.40 oe-a;) no ale říkám,prej tam jsou nějaký problémy že to blbne ale já nevim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hurtík Odesláno Červen 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2007 počkej,napíšu ti moje nastavení snad to pak pojede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Červen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2007 nj ale pak mi nepojedou nový hry.........do RCmenu se dostanu ale neváím co tam tak jdi do recovery a tam dej configuration a tam: skip sce-disabled hide-enabled homebrew-1.50 kernel autorun-disabled use no-umd-disabled fake-disabled free-disabled a pak ještě advanced configuration: plain modules-enabled execute boot.bin-disabled use isofs-disabled Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hurtík Odesláno Červen 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2007 a do jaké slozky mám dávat ty PSX hry? do GAME nebo do GAMe150? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SupiK™ Odesláno Červen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2007 a do jaké slozky mám dávat ty PSX hry? do GAME nebo do GAMe150? do game... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hurtík Odesláno Červen 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2007 Uz to jede!!!Tak díky vsem!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
hurtík
mam fw 3.40 oe-a ,kdyz zapnu nejakou psx hru (kterou dám do slozky GAME ???§!!)tak mi to napíse tohle The game could not be started a císlo. c
co s tím?
díík
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
32 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts