Fryta Odesláno Únor 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2010 Domluvil jsem se s tímto uživatelem na výměně...já hry on ovladač+chladič...byli jsme domluveni že oba pošleme v pondělí 15.2...já poslal a hry mu došly už v úterý...tady už je i prodává http://console-forum.net/showthread.php?t=85005 (jsou to hry conflict, halo, fifa)...ovšem já stále nemám ovladač a chladič...první se začal vymlouvat na to že spletl adresu (no co říkal jsem si každý se někdy splete) ale pak ještě říkal že poslal doporučenou zásilkou přitom jsme se oba domluvili na obchodním balíku...v pátek říkal že zajde na poštu pro balík protože byl odeslán na blbou adresu a nejdřív že pošle už v pátek...o víkendu se ho ptám jestli poslal říkal že v pondělí...v pondělí psal že nemá čas že pošle dnes...dneska radši není na ICQ ale online na fórku je ale na PM radši neodpovídá...a mě už došla trpělivost...takže pozor na něj myslel jsem že to bude v pohodě že má už i nějaký ten iTrader ale jak vidíte lidi i pro cca. 500 udělaj cokoliv... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Únor 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2010 Také jsem se sním obchodoval jenže opřád se vymlouval ze Cod..chtěl jen peníze předem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fryta Odesláno Únor 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2010 ano přesně tak taky sem říkal že třeba pošlem oba balík v hodnotě 500 ale on že ne že je spolehlivý že má iTrader a tak ještě řekl ať první pošlu já a on že pošle až mu to dojde ale já mu řekl že pošlem oba zárověň kdž už a stejně nic no :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Únor 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2010 Tohle se prostě stává a u výměny dost často, že si oba řeknou, že to odešlou stejně, ale vždycky to jeden neodešle a a pak říká, že odeslal...Taky se mi to stalo, ale s PSP a to pak bylo domlouvání, ale nakonec to dobře dopadlo.8)8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blistere Odesláno Únor 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2010 když už on je tam prodává věechny 3 za 650 ne za 500 .....ale i 500kč je něco a neříkejte že je to málo,když už tak obchoduju s výměnou u známých a spolehlivých obchodníku,njn stává se a doufejme že se nenecháš už takhle napálit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fryta Odesláno Únor 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2010 tak jako prodává je za 650 ale nikdo je nechce...jinak proto sem napsal cca.500... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hojoko Odesláno Únor 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2010 Tady ten hoch prodává zbytky z psp a zajímavej je ten dialog: jestli to není kradený tak se ozvu-odpověd viz.http://console-forum.net/showthread.php?t=85851 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Únor 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2010 Tenhle uživatel "Jeanes" se mi nezdál už od začátku... Před pár dnama měl v profilu že je mu 16 a najednou tam má 18... ten čas tak letí... je tu reglej od ledna a příspěvků má jak kdyby tu byl půl roku, taky denno denně zakládá topiky s prodejem a zároveň by furt něco kupoval... E:// A nejspíš taky máme pravdu když je online a ani se nebrání (nic sem nenapíše) :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Únor 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2010 Navíc tu má i víc účtů... Před nedávnej jsem už dostal varování a s Rixem jsem řešil IP ban ;) Závorka: ty to nějak sleduješ x'D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Únor 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2010 jo a avatar má z xvideos :blink: Tekk: však jasne když mladá nemůže, xvideos pomůže :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 ja sním take nemám nejlepší skušenost nábýzel my baterii pro psp fat ( http://console-forum.net/showthread.php?t=82059 ) a na to že byla používaná dal visokou cenu a ta domluva byla taky užasná nakonec jsem to koupil od jiného uživatele :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 ja sním take nemám nejlepší skušenost nábýzel my baterii pro psp fat ( http://console-forum.net/showthread.php?t=82059 ) a na to že byla používaná dal visokou cenu a ta domluva byla taky užasná nakonec jsem to koupil od jiného uživatele :) ty voe ty si zabiják :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zbora Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Fryta zajed k nemu dom.. :D a zkopej ho do kulicky :D bude jeste rad ze ti to dal :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fryta Odesláno Únor 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Navíc tu má i víc účtů... Před nedávnej jsem už dostal varování a s Rixem jsem řešil IP ban ;)Závorka: ty to nějak sleduješ x'D no to nějak pořešte ať neojebe další lidi... Fryta zajed k nemu dom.. :D a zkopej ho do kulicky :D bude jeste rad ze ti to dal :D ani nevíš jak rád bych to udělal :-D ale je z Prahy a já ze Zlína a to je docela daleko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palos Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 pokud se ti začně vyhýbat i tím, že nebude chodit na forum, tak se koukni na uživatele road-master protože to je jeden z jeho dalších účtů tak dyžtak si to hlídej jestli pak nechodí na jiný účet a dyžtak se s nim nějak skus spojit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fryta Odesláno Únor 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 nj road-master to vim taky že my psal na více věcí že chce koupit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 hej nemel mit uz davno IP ban ?? Malem sem se na nej ted taky nachytal... jeste ze dycky kdyz neco vymenuju tak chci aby to poslal prvni ten kdo ma mensi itrader ;) tak se da predejit podvodum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Taky se mi nezdál už od začátku. Prostě debilek co chce ošidit lidi. BTW Fryta, vím jak se mu pomstít, peněžitě, ale chce to štěstí. Přes aukro, jeho nick : GatomCZ http://www.aukro.cz/show_user.php?uid=13681924 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
usagi111 Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 zajimavy je ze na aukru ma pozitivní komentáře.... si mysli ze sme tady tupci nebo co se hosanek pekne prestrelil:bann: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fryta Odesláno Únor 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 zajimavy je ze na aukru ma pozitivní komentáře.... si mysli ze sme tady tupci nebo co se hosanek pekne prestrelil:bann: ono myslím že kdyby to udělal na aukru tak to aukro to myslím nějak řeší...takže asi proto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Koukam ze hosik je z Prahy 8 z Palmovky..to bude asi nejakej mensinovej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 jaj, no kluci z prahy se spojte a skocte k nemu... ja bych sle s vama, esli am nekdo auto sjedte pro me do kutny hory... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeanes Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 nechápu co to tu řešíte já mu balíček budu zítra posílat nejedná se o podvod akorát jsem neměl čas tak to posílám zítra ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 blablabla... to ti ihned každý uvěří, když na to dotyčný čeká již týden? Myslím si, že v Praze ja pošta vždy jen par kroku odkuď koliv, tak není problém tam zajít... Stejnak je už celkem divne, že tu maš více učtu. btw: Fryta: nevim zda je zrovna nejlepší napad zveřejňovat o někam, tak konkretni informace (bydliste)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 jaj, no kluci z prahy se spojte a skocte k nemu... ja bych sle s vama, esli am nekdo auto sjedte pro me do kutny hory... Předtím chtělo spoustu lidí rozbít hubu tobě za podvody,tak se divím,že máš odvahu se ozvat :oops::dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts