Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

podvodník Jeanes

Fryta

Recommended Posts

Domluvil jsem se s tímto uživatelem na výměně...já hry on ovladač+chladič...byli jsme domluveni že oba pošleme v pondělí 15.2...já poslal a hry mu došly už v úterý...tady už je i prodává http://console-forum.net/showthread.php?t=85005 (jsou to hry conflict, halo, fifa)...ovšem já stále nemám ovladač a chladič...první se začal vymlouvat na to že spletl adresu (no co říkal jsem si každý se někdy splete) ale pak ještě říkal že poslal doporučenou zásilkou přitom jsme se oba domluvili na obchodním balíku...v pátek říkal že zajde na poštu pro balík protože byl odeslán na blbou adresu a nejdřív že pošle už v pátek...o víkendu se ho ptám jestli poslal říkal že v pondělí...v pondělí psal že nemá čas že pošle dnes...dneska radši není na ICQ ale online na fórku je ale na PM radši neodpovídá...a mě už došla trpělivost...takže pozor na něj myslel jsem že to bude v pohodě že má už i nějaký ten iTrader ale jak vidíte lidi i pro cca. 500 udělaj cokoliv...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 50
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

ano přesně tak taky sem říkal že třeba pošlem oba balík v hodnotě 500 ale on že ne že je spolehlivý že má iTrader a tak ještě řekl ať první pošlu já a on že pošle až mu to dojde ale já mu řekl že pošlem oba zárověň kdž už a stejně nic no :-(

Odkaz ke komentáři

Tenhle uživatel "Jeanes" se mi nezdál už od začátku... Před pár dnama měl v profilu že je mu 16 a najednou tam má 18... ten čas tak letí... je tu reglej od ledna a příspěvků má jak kdyby tu byl půl roku, taky denno denně zakládá topiky s prodejem a zároveň by furt něco kupoval...

E:// A nejspíš taky máme pravdu když je online a ani se nebrání (nic sem nenapíše) :)

Odkaz ke komentáři

ja sním take nemám nejlepší skušenost nábýzel my baterii pro psp fat ( http://console-forum.net/showthread.php?t=82059 ) a na to že byla používaná dal visokou cenu a ta domluva byla taky užasná nakonec jsem to koupil od jiného uživatele :)

ty voe ty si zabiják :D

Odkaz ke komentáři

Navíc tu má i víc účtů... Před nedávnej jsem už dostal varování a s Rixem jsem řešil IP ban ;)

Závorka: ty to nějak sleduješ x'D

no to nějak pořešte ať neojebe další lidi...

Fryta zajed k nemu dom.. :D a zkopej ho do kulicky :D bude jeste rad ze ti to dal :D

ani nevíš jak rád bych to udělal :-D ale je z Prahy a já ze Zlína a to je docela daleko...

Odkaz ke komentáři

blablabla... to ti ihned každý uvěří, když na to dotyčný čeká již týden? Myslím si, že v Praze ja pošta vždy jen par kroku odkuď koliv, tak není problém tam zajít... Stejnak je už celkem divne, že tu maš více učtu.

btw: Fryta: nevim zda je zrovna nejlepší napad zveřejňovat o někam, tak konkretni informace (bydliste)...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu