Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

www.Hard-Shock.com - shop s designovými tričky...


krystof94

Recommended Posts

O nás.......

My jsme studenti na střední umělecké škole v Liberci. Studujeme obor propagačni výtvarnictví. Baví nás design a volný styl umění. Tento styl, chceme poslat dál do světa. Proto jsme se rozhodli založit firmu HARD SHOCK a založit si web. Tento web se věnuje designu, který se objeví na tričkách, taškách, plackách a na spoustě dalších věcech. Postupem času se web bude rozrůstat. Zatím, si zde můžete vybrat z naší první kolekce. Kolekce je jedinečná svou originalitou a nápaditostí. Všechny naše produkty jsou tvořeny kvalitní ruční prací. Látkové potisky jsou dělány sítotiskovými technikami s dalšími upravami. Dále, zde máme buttony s rozmanitým corporatem firmy, nebo vlastním designem.

Proč náš výrobek?

Naše produkty jsou hlavně pro mladou generaci lidí, kteří se chtějí odlišovat od ostatních. Mají potřebu dát o sobě vědět ostatním, proto jsme navrhli první kolekci, která je limitovaná. Máme deset designů a od každého máme deset triček, takže je velice malá pravděpodobnost, že potkáte někoho se stejným trikem. Navíc, ke každému triku dostanete certifikát a vysačku HARD SHOCK.

Pokud se Vám zde líbí, splnili jsme si náš zadaný úkol a jsme nadmíru spokojeni. Doufáme, že i vy cítíte totéž. Nadále sledujte odkaz NEWS a čtěte naše novinky. S pozdravem.............Jirka a Ondra

Nakoupil jsem tam tričko a placky a jsem nad míru spokojen. Triček od každého designu je pouze 10 kusů, což znamená, že třeba v tramvaji :D nenarazíte na stejné tričko jako máte vy :D! Je to záruka originality... Nakonec jsem se dozvěděl, že majitel je můj kamarád na intru a chodí na stejnou školu a tímto mu dělám malou reklamu :) Tak nezapomeňte kouknout na: www.Hard-Shock.com Díky :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu