krystof94 Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 O nás....... My jsme studenti na střední umělecké škole v Liberci. Studujeme obor propagačni výtvarnictví. Baví nás design a volný styl umění. Tento styl, chceme poslat dál do světa. Proto jsme se rozhodli založit firmu HARD SHOCK a založit si web. Tento web se věnuje designu, který se objeví na tričkách, taškách, plackách a na spoustě dalších věcech. Postupem času se web bude rozrůstat. Zatím, si zde můžete vybrat z naší první kolekce. Kolekce je jedinečná svou originalitou a nápaditostí. Všechny naše produkty jsou tvořeny kvalitní ruční prací. Látkové potisky jsou dělány sítotiskovými technikami s dalšími upravami. Dále, zde máme buttony s rozmanitým corporatem firmy, nebo vlastním designem. Proč náš výrobek? Naše produkty jsou hlavně pro mladou generaci lidí, kteří se chtějí odlišovat od ostatních. Mají potřebu dát o sobě vědět ostatním, proto jsme navrhli první kolekci, která je limitovaná. Máme deset designů a od každého máme deset triček, takže je velice malá pravděpodobnost, že potkáte někoho se stejným trikem. Navíc, ke každému triku dostanete certifikát a vysačku HARD SHOCK. Pokud se Vám zde líbí, splnili jsme si náš zadaný úkol a jsme nadmíru spokojeni. Doufáme, že i vy cítíte totéž. Nadále sledujte odkaz NEWS a čtěte naše novinky. S pozdravem.............Jirka a Ondra Nakoupil jsem tam tričko a placky a jsem nad míru spokojen. Triček od každého designu je pouze 10 kusů, což znamená, že třeba v tramvaji :D nenarazíte na stejné tričko jako máte vy :D! Je to záruka originality... Nakonec jsem se dozvěděl, že majitel je můj kamarád na intru a chodí na stejnou školu a tímto mu dělám malou reklamu :) Tak nezapomeňte kouknout na: www.Hard-Shock.com Díky :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy625 Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 Díky za info :-) Jinak musím přiznat že své trička fotí na pěkné slečně :-D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts