Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Sony slibuje řešení pirátství na PSP xD

Pytel

Recommended Posts

• Odpovědi 109
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

No jak se to vezme... Můžeme bejt rádi že přeci jenom jsou tu i lidi co maj radši UMD než ISO a ty hry kupujou, jinak by se na to Sony vy*ralo (žádnej zisk na úrovni)... Na druhou stranu tim flashem se určitě zvýšil prodej samotný konzole, ptže si lidi koupěj PSPčko a do her už peníze nemusí cpát nemusí (můj případ). Kdyby se do PSP hry museli pouze kupovat tak to ani nepořizuju, kord když se UMDčka načítaj strašnou dobu... nesnášim čekání. Oproti tomu ISO je blesk. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vymluvy o drahote jsou jenom alibisticke kecy kteryma si obhajujes vlastni neschopnost/lenost/cokoliv. Samozrejme ze u nas stoji hry vic nez v cizine, ovsem nikdo ti nenakazuje kupovat ty hry tady, navic nejeden obchod ma slevove akce a hry se daji koupit za dobre ceny. Jak uz jsem psal, pokud mas 5000,- na psp tak nevidim duvod proc bys nemel mit na hry. Moralista nejsem, jen nedokazu pochopit premysleni lidi jako jsi ty. Kdyz mas chut na suncicku za 500,- a nemas na ni, tak ji ukradnes?

problem je v tom že suncicku na netu nestahnes :) ale koupíš si ji zato co ušetříš za tu hru na UMD 8)

Odkaz ke komentáři

Heleď máš novinku která stojí 1500 proč ji kupovat? Kdybych měl platit za všechny hry který jsem stáhnul dal bych do toho kvanta peňez, řekni mi tedy jeden dobrý důvod proč hry nestahovat? Nebudou mít zisk, taková chabá výmluva... mimo česko se hry tolik nestahujou.

Nevím pak kdo tu má "alibistické" řeči.

Odkaz ke komentáři

Si vezměte Kolik stojí PSP cca 2 990Kč [slim] a Hra 1 400,. to máte polovinu z Ceny celé Konzole..a to je podle mě dost velká blbost..to je jako kdyby jste si koupili PC za 20 000Kč a Koupily jste si hru za 9 000Kč.. Já bych cenu umd navrhoval od-300 do 700Kč a víc ne

Odkaz ke komentáři

To, co je napsáno v prvním postu vůbec není řešení :lol:

Přesně tak, UMD jsou akorát na obtíž:)

na UMD mi vadí hlavně rachot, kterej dokáže nadělat

hraju ve škole, vyberu si MH quest na kterej půjdu a nebo rovnou v questu jdu do jiný lokace, pokud je o hodinu ticho tak musím psp schovat pod lavici dokud se to nenačte, jinak je to hroznej rachot a představte si ten výsměch, kdy je o hodinu ticho a najednou vykřikne točící se UMD :)

Myslím si že ne že i když si to znouvu přečtu tak sním prostě nesouhlasím jen vím jak to je! A máme přeci možnost kupovat hry v zahraničí..

ale my jsme češi a tak je snad logický, že bude většina kupovat v ČR

ale je pravda, že pro ty co chtěj koupit levně, je logický kupovat v zahraničí :)

Sony si za to může samo že PSP nedokázalo vyrobit tak aby piráctví zabránila...

vidíš to moc jednoduše, druhá strana ti napíše - za to že kradeš, si můžeš sám, protože nejsi schopnej vydělat si na UMD a postupně hry vyměňovat stejně jako to funguje na PS3 + máš k dispozici PSN a 5 dělících se lidí o cenu

nevím jak vy, ale na PS3 to takhle funguje a nikdo si nestěžuje :)

Skutečný fanoušek her hry hraje a nehledá zdroj jejich původu:)

tady přece vůbec nejde o fanouškovství, akorát odbíháte od tématu a hledáte něco na co to můžete hodit - ubohý

btw lidi ani netušej co to slovo znamená a hrajou si na mega fandy fotbalu, hokeje apod. ale jejich uvažování směřuje úplně jinam

takže asi takhle - v cizině mají hru levnější a u nás dražší a to samozřejmě znamená, že jsem našel výmluvu proč to stáhnout

ale nechápu proč je tohle jenom u software? proč lidi nekradou třeba mobily, počítače..... vždyť je to taky o dost levnější v zahraničí

ale upřímně - i kdyby tady hry (novinky) stály okolo 500kč jak tady píšete tak kdo by si ji kupoval? (ehmm...hry se dají lehce koupit za tuhle cenu, jen jsou trošku starší a nesmíte být líní hledat), navíc na PSN lze jednu plnohodnotnou hru koupit třeba za 120kč (pro blbce - 5 lidí se podělí o cenu)

Odkaz ke komentáři

Pěkné, že každý se tady ohání titulem fanoušek...

Dávám přednost stažením her (nemůžu, mám neflashovatelnou desku a PSP koupené s 6.20), ale třeba Final Fantasy bych si koupil v origo krabičce i za 1400 a to jenom proto, že jsem zatvrzelý fanoušek FF (ostatní hry kupuji zde - second hand- cca 300kč).

Pokud někdo doopravdy miluje nějaký titul (je jeho fanoušek) tak si tu hru koupí a tím přidá čísilko do prodeje - normálnímu hráči to je uprdele, ale fanouška zajímá, aby se jeho oblíbený titul dobře prodával - byly z toho prachy a aby byly další díly.

Myslím, že tady je fanouškem her málokdo... Jste normální hráči a je jasné, že je nemáte potřebu dávat peníze někomu komu nemusíte.

Odkaz ke komentáři

doufam ze na ten boj s piratsvim budou tak dobri, ze zacne vychazet hodne her a +- po mesici se to zase vsechno pocrackuje )))

edit: HAN3- ja si stezuji, PS3 bych chtel mit flashnuty a hrat stahle hry ))

Slitherin- hry, do kterych jsem ja fanousek vychazeji jen v japonstine a na ceskem trhu se snad nikdy neobevi))

Odkaz ke komentáři

Já už mam PSP jen na příležitostný hraní nějakejch oddychovek, jsem zvědavej co vymyslej. S těma kodama je mi to jedno, už je to hodně dlouho, co jsem hrál naposledy infrastructure :)

Han3: Já nekradu, já pouze stahuju jejich softwary který si nejsou schopni ochránit proti warezu. Nevim co bych jim cpal prachy za ty jejich předražený hry co se ani nerovnaj kvalitě když je můžu mít zdarma bez postihu. :)

Nějak v tom nevidim rozdíl :D

Odkaz ke komentáři

omg :D ... jakej je rozdíl mezi krádeží UMD hry z obchodu a stžení ISO z internetu? (krome toho, že je to lehčí...)?? proste kradete a je jedno na co se vymlouváte - na cenu (neco si nemužu dovolit tak to ukradnu - wtf?) nebo na pomalost UMD (slyšeli jste už o PSN??) nebo na cokoli jinýho. Já neřikám, že si všechny hry kupuju, ale rozhodně se nikde se stahovánim nechlubim, neobhajuju ho a rozhodne netvrdim, že je chyba na straně sony (nebo jínýho distributora), protože si konzoli neumí zabezpečit ( vy byste šli krást do obchodu, kde nejsou kamery, ani securitáci a za pokladnou sedí stará žesnká, která by si vás ani nevšimla....??)....tot muj názor

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu