ThunderQX Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 jojo to je stejny jak s 500 Kc co najdes na zemi ze? mel bys je odevzdat, jinak je to kradez, ze?? prej ceska povaha )) jak myslis.. podle me je spis zlocin to na ten internet davat nez to z tama stahovat, kdyz ti nekdo nabidne auto zadarmo, odmitnes?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 to cos řek je naprostá kravina...když ti někdo nabídne originálku zdarma tak je asi logický že ji někdo musel koupit tak to samý máš i u toho tvýho auta...kdežto tim že je rovou jen stahuješ tak je kradeš, at se ti to líbí nebo ne...a typická česká povaha to je, ty seš živej příklad, prostě hledáš cestičky, skulinky, abys nemusel platit, abys něco ochcal a tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Ja nevim, co to resite... At si to kazdy resi jak chce. Ja bych to videl spise takhle. Pokud ukradnete UMD, tak je to kradez a to i kradez materialu, ktery neco stoji - je to hmotna vec.. Muselo se to nejakou dopravou privazet -> spotreba benzinu atd.. Pokud to stahnete, tak sice neudelate zadnou materialni skodu, ale kradete cas vyvojaru, kteri na tom pracovali a nedavate jim penize. Je to neco jako kdyby cisnik nedostaval zadne penize - jen dysko a celou noc by vam nosil jidlo a vy byste mu nedali ani korunu.. sice by neprisel o zadnou materialni vec (neukradli byste primo hmotnou vec), ale prisel by o svuj cas, o kus sveho zivota (kdyby dostal penize, tak by ten cas mel zhodnocenej).. Takhle to vidim ja. A ja to vidim tak, ze proste jen neprispivam na vyvojare a vydavatelske firmy a neprispivam jim, protoze vim, ze nezivori (nemaji se spatne) a rozhodne jim muj prispevek neublizi vice, nez mne (chapej, ja ty penize, co bych jim dal, poterbuju vice, nez oni). Nastesti jsou tu stale lidi, co si originalky kupuji a tak vzdy zaplacnou diru po nas stahovacich. Navic ja jsem jeden z tech, co by hru - pokud by nesla stahnout - nekoupili, takze kdyz to vezmu uplne jasne - tak skodu nedelam ZADNOU :) A je to jen na kazdem - piratstvi nevymitite nikdy. A jeste neco: miluju deti, co si sami na hry nevydelaly. Rozhazuji penize rodicu a krici tu, jak je warez zlodejna a jak si oni sami strasne ty hry kupuji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thorar Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 Je to neco jako kdyby cisnik nedostaval zadne penize - jen dysko a celou noc by vam nosil jidlo a vy byste mu nedali ani korunu.. sice by neprisel o zadnou materialni vec (neukradli byste primo hmotnou vec), ale prisel by o svuj cas, o kus sveho zivota (kdyby dostal penize, tak by ten cas mel zhodnocenej).. To je v nekterych zemich naprosto bezne ze nedostavaji plat ale ziji jen ze spropitneho, pak je ta uroven obsluhy hned jina kdyz se snazi to spropitne zaslouzit, na druhou stranu se tam bere urcite procento tipu jako samozrejmost. U nas se to zase nekde dela tak, ze dostanes minimalni plat a tipy si delej. Vetsinou v luxusnejsich restauracich. Ale pointu toho proc to pisu nehledej :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thorar Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 A jeste neco: miluju deti, co si sami na hry nevydelaly. Rozhazuji penize rodicu a krici tu, jak je warez zlodejna a jak si oni sami strasne ty hry kupuji... tesat, tesat a tesat..... Edit: omluva za double post Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 uz je to tu jako v pokecu o hackingu ps3 ja proti warezu nic nemam, jestli si hry kupujete nebo stahujete je jen vase vec, samozdrejmne ze kdyz jsou hry tak drahe tak si ji radsi stahnu z internetu u psp je piratdvi vazne hodne rozsirene a malo kdo si hry opravdu kupuje (vetsinou kvuli FW, protoze uz nema jinou moznost) a vemte si PC. taky extem, miliony stranek s hrama ke stazeni, myslite ze by nekdo vytvarel hry na PC kdyby to nesypalo? sype a i kdyby bylo 90% kteri by si hry z internetu stahovali porad by se hry vydavaly a vyvojari by byli porad za vodou ps: Anonymous_ ty tve prirovnani me zase malem shodily ze zidle xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oZZe Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 já netrvdim, že warez neuznávám, nebo že hry nestahuju....ale rozhodně bych si nikdy nedovolil tvrdit, že stahování neni krádež....ano, kradu, ale aspon si to přiznám a nevymejšlim si žádný výmluvy.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sreepeo Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 Stahování krádež není, nevím kde nechce se mi to hledat měl pravdu, dostaneš auto = nekradeš, na internetu jsem dostal zadarmo hru = nekradu, prostě jsem dostal možnost, využil jsem ji, vyvojaři mají základní plat, veškeré finance za prodej jsou velké kapesné vývojařů a malé provize SONY, dáváte peníze SONY, je jedno jestli ji utratíte v Kauflandu nebo na prodejně, daň se odvádí, peníze se točí, jediné co děláte, dotujete někoho navíc:) EDIT: Vývojáři jsou většinou zaměstnanci, zaměstnavatel je zaplatí, mezitím prodá hru, SONY ji rozmnoží, množí a množí, během dvou dnů má náklady zaplaceny a zbytek je čistý zisk, pokud chcete dotovat SONY které by Váš život zaplatilo 10 na 30, klidně můžete:), já radši budu dotovat své potřeby a ne hry vývojařů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 Stahování krádež není, nevím kde nechce se mi to hledat měl pravdu, dostaneš auto = nekradeš, na internetu jsem dostal zadarmo hru = nekradu, prostě jsem dostal možnost, využil jsem ji, vyvojaři mají základní plat, veškeré finance za prodej jsou velké kapesné vývojařů a malé provize SONY, dáváte peníze SONY, je jedno jestli ji utratíte v Kauflandu nebo na prodejně, daň se odvádí, peníze se točí, jediné co děláte, dotujete někoho navíc:)EDIT: Vývojáři jsou většinou zaměstnanci, zaměstnavatel je zaplatí, mezitím prodá hru, SONY ji rozmnoží, množí a množí, během dvou dnů má náklady zaplaceny a zbytek je čistý zisk, pokud chcete dotovat SONY které by Váš život zaplatilo 10 na 30, klidně můžete:), já radši budu dotovat své potřeby a ne hry vývojařů Pozor! Kdyz auto dostanes od majitele, tak to kradez neni. Pokud ho ale nekdo necha venku nastartovane - tak to taky beres, ze jsi ho dostal a ze to neni kradez?? Nebo kdyz ho nekdo ukradne a da ti klicky do schranky, tak to neni kradez? Je! A same je to s hrama. Pokud nekdo udela hru a da ji zdarma => je freeware, tak to samozrejme kradez neni. Pokud je ale licensovana a ty si ji stahnes, tak to kradez je :D Ikdyz jsi dostal moznost.. To je jak kdyby lupic vtrhl do banky, udelal tam zmatek a ty BY JSI DOSTAL PRILEZITOST vzit si nejake penize z kasy - tak by jsi nebyl zlodej? Ale c'mon! Pochopitelne, ze prachy jdou sony a ze vyvojari maji plat.. Ale kdyz Sony nebude mit penize, tak myslis, ze bude platit vyvojare? Kdyz se hry nebudou prodavat, tak dalsi plat asi vyvojari mit nebudou... To, ze nemaji prime penize z prodeje nic neznamena. A neni jedno, kde penize utratite - Sony z dani nema nic a ani z Kauflandu nema nic.. Jsi nejak mimo.. Myslis, ze Sony si umi penize carovat, ze je nepotrebuje? ad EDIT: Pokud se hry nebudou prodavat, Sony nebude hry mnozit a zamestnavatel nezaplati/vyhodi zamestnance.. Je to velice jednoduche. Penize se necucaji z prstu. A pokud to vezmu z moralniho hlediska - pokud nechces platit, nehraj, je to jednoduche, nikdo te nenuti.. Nekdo tu hru pro tebe delat musel, neni to otrok, proc by ji mel delat zdarma? (kdyby se kazdy choval jako ty) Tim ale netvrdim, ze se vyvojari maji spatne nebo ze herni prumysl je prodelecny, to v zadnem pripade.. Jen to uvadim na pravou miru. Kdyz uz piratit, tak alespon nemet zalepene oci a vedet, ze je to spatne a neeticke. To, jak si to vykladas ty, je uplne na hlavu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sreepeo Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 Kdyz nekdo ukradne auto a da mi klicky do schranky tak tomu nerikam kradez ale dar a pokud nekdo da hru na net a neda tam licencni podminky je to jeho problem, hra je funkcni a stahl jsem ji na strankach kde byla prezentovana jako freeware:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 Han3: Já nekradu, já pouze stahuju jejich softwary který si nejsou schopni ochránit proti warezu. Nevim co bych jim cpal prachy za ty jejich předražený hry co se ani nerovnaj kvalitě když je můžu mít zdarma bez postihu. :) slovíčkaření :roll: pokud ty nebudeš schopnej ochránit svůj barák před zlodějema tak ti tam budou krást (pardon, oni nebudou krást, oni si to vezmou), protože nejsi schopnej si to ochránit, tohle je tvoje logika pokud je to předražený tak proč si nekoupit třeba každou 5. hru a cena by se snížila na pětinu, zbytek stáhnout, kdo to ale dělá? edit: HAN3- ja si stezuji, PS3 bych chtel mit flashnuty a hrat stahle hry )) nic novýho, i kdyby hry stály pětinu ceny a jako že stojej tak lidi jako ty budou chtít neustále stahovat zadarmo, diskový verze sem už vysvětloval - znova nebudu Pokud to stahnete, tak sice neudelate zadnou materialni skodu, ale kradete cas vyvojaru, kteri na tom pracovali a nedavate jim penize. Je to neco jako kdyby cisnik nedostaval zadne penize - jen dysko a celou noc by vam nosil jidlo a vy byste mu nedali ani korunu.. sice by neprisel o zadnou materialni vec (neukradli byste primo hmotnou vec), ale prisel by o svuj cas, o kus sveho zivota (kdyby dostal penize, tak by ten cas mel zhodnocenej)..Takhle to vidim ja. A ja to vidim tak, ze proste jen neprispivam na vyvojare a vydavatelske firmy a neprispivam jim, protoze vim, ze nezivori (nemaji se spatne) a rozhodne jim muj prispevek neublizi vice, nez mne (chapej, ja ty penize, co bych jim dal, poterbuju vice, nez oni). Nastesti jsou tu stale lidi, co si originalky kupuji a tak vzdy zaplacnou diru po nas stahovacich. Navic ja jsem jeden z tech, co by hru - pokud by nesla stahnout - nekoupili, takze kdyz to vezmu uplne jasne - tak skodu nedelam ZADNOU :) souhlasim, ale kdyby takhle uvažoval každej, tak to tady brzo umře, ale to je takhle u všeho... krademe čas vývojářům - takže prostě krademe, na rovinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 Sreepeo: Ja jsem teda jeste nevidel warez prezentovanej jako freeware... Pokud se ti dostane do ruky neco, co ti nepatri, je to ,,neopravnene obohacovani", ci jak je to nazvane v pravnickem slangu. Kazdopadne z toho muzes mit dost velky problem (vysvetlovani, jak se k tobe kradena vec dostala a dokazovani, ze jsi to neukradl ty) a samozrejme by jsi s tim nemohl jezdit na verejnosti, protoze by ti ho fizlove zabavili... Ze by te melo palit svedomi, za to, ze jezdis v cizim aute, na ktere si vydelal nekdo jiny, je uz vec druha.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 pokud ty nebudeš schopnej ochránit svůj barák před zlodějema tak ti tam budou krást, protože nejsi schopnej si to ochránit, tohle je tvoje logika A né snad? Když si ho zabezpečim tak se tam nedostanou... V tomto případě Sony barák postavilo, ale zapomělo na dveře a tak barák navštívili zloději (hackeři). :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deathmers Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 Ale ten člověk vědomě převezme kradené auto, čímž ta kradená věc je jeho a on za ní zodpovídá. Závěr: Stává se z něj zloděj :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nesquick Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 A né snad? Když si ho zabezpečim tak se tam nedostanou... V tomto případě Sony barák postavilo, ale zapomělo na dveře a tak barák navštívili zloději (hackeři). :) A můžeš mi říct jak bysis ho zabezpečil ? :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 A né snad? Když si ho zabezpečim tak se tam nedostanou... V tomto případě Sony barák postavilo, ale zapomělo na dveře a tak barák navštívili zloději (hackeři). :) věděl jsem, že jsem něco zapoměl editnuto: pokud ty nebudeš schopnej ochránit svůj barák před zlodějema tak ti tam budou krást (pardon, oni nebudou krást, oni si to vezmou), protože nejsi schopnej si to ochránit, tohle je tvoje logika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 A né snad? Když si ho zabezpečim tak se tam nedostanou... V tomto případě Sony barák postavilo, ale zapomělo na dveře a tak barák navštívili zloději (hackeři). :) Takze kdyz ti prohodim cihlu oknem (u baraku nebo u auta, to je jedno) a neco si zevnitr odnesu, tak nejsem zlodej, tak je to v poradku, protoze nemas ocelova okna? Prosimte... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 Ne, stačí mít plexisklo xD.... Jedete tu už moc do detajlu, já nvm... Sony se mohlo poučit už z chyb u Fatka kde došlo k hacknutí pomocí upravený baterky, když vydali Slim tak si tý chyby asi moc nevšímali když akorát blokli vytvoření Pandory, ale flash mohl ject dál... Dá se říct že u modelu 3000 už na flash jaksi vyzráli, ale zase nechali díru ve FW... to je jedno s druhým. A co se týče Go tak to taky bude hacknuletný, akorát Exploit od pspjoka není zveřejněnej. Teď jsem si vlastně i vzpoměl že někdo vydal v prosinci ty cheaty do her (HB) který fungovali na všech PSP i s OFW 6.20... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 Ne, stačí mít plexisklo xD....Jedete tu už moc do detajlu, já nvm... Sony se mohlo poučit už z chyb u Fatka kde došlo k hacknutí pomocí upravený baterky, když vydali Slim tak si tý chyby asi moc nevšímali když akorát blokli vytvoření Pandory, ale flash mohl ject dál... Dá se říct že u modelu 3000 už na flash jaksi vyzráli, ale zase nechali díru ve FW... to je jedno s druhým. A co se týče Go tak to taky bude hacknuletný, akorát Exploit od pspjoka není zveřejněnej. Teď jsem si vlastně i vzpoměl že někdo vydal v prosinci ty cheaty do her (HB) který fungovali na všech PSP i s OFW 6.20... tohle nejsou detaily, to je hlavní myšlenka toho, o čem celou dobu píšeme tady ale přece nejde o to, že SONY neumí vytvořil dokonalou ochranu (wtf cotoje? všechno se dá obejít, otázka času), celou dobu se tady píše ve stylu "krást se nemá" a ty se tady rozepisuješ na téma "sony si to neumí ošéfovat, jejich problém, můžem krást" z celýho souvětí jsi nikomu z nás neodpověděl, jen psal mimo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 kdo si má ty jejich drahé hry kupovat, stačí že zaplatíš za konzoli, hry by měli být za symbolickou cenu. Kdysi jsem dal za tekken: Dark resurection 1300 a to byla cena po slevě. To byla moje poslední koupená hra vůbec originál na psp...:) asi tak ty hry na psp jsou strasne predrazene traba nbajko 09 jsem ja koupil za 1200kČ kupoval jsem to koncem roku 08 treba kdyby ty hry davaly tak za 10%cenu tak to by si clovek i koupil ale nektere jsou vazne predrazene.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ureal revolution Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 asi tak ty hry na psp jsou strasne predrazene traba nbajko 09 jsem ja koupil za 1200kČ kupoval jsem to koncem roku 08treba kdyby ty hry davaly tak za 10%cenu tak to by si clovek i koupil ale nektere jsou vazne predrazene.... Věřím že bys tehdy našel obchod, kde by byla cena daleko menší. A co třeba různé aukce. Já zrovna patřím k těm co si "kupují každou pátou hru", prostě koupím si hru o kterou opravdu stojím a chci ji do sbírky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDCx Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 vsichni chytry jak vydry pritom tu vsichni tlacite hovna, hlavne ten Han3 ze sebe dela borce a pritom hovno s makem.... moj nazor je ten ze sony jsou kokoti a ja letadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDCx Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 dobry no, takze po peti letech co nakej prvni hack vznikl to resej ted tak ze u multiplayer bude potreba originalni klic a singl pojede v poho, no to se vyplati nahodit 6.20 a koupit origo, fakt ze jo :lol: Han3-nejak moc chytrej, nejsi Paroubek mladsi? // Anonymous_: Paroubek je hnusnej socan a Han3 moc jako socan teda nevystupuje, takze si takove urazeni imho nezaslouzi, takze se klidni.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jojinkho Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 :) musim napisat svoj nazor....ano je to radez akurat som hladal priklad sice je blby ale to mas ako ked je zemetrasenie....polovica ludi nema co jest....a zacne rabovat obchody....a ty ked vidis vsetkych rabovat nezacnes aj ty????.....:? zase hovorim: je to kradez ano ale robi to 99% ludi co ma psp takze ked oni tak aj jaxD a na comp nesthujete hry? P.S:D niekto tu pise ze sony nezrobi dokonalu ochranu....ale zoberte si PS3? uz je na scene 3 roky obisiel ochranu niekto?.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 Už se jím to podařilo jak udělalifv višší jak 5.03 ale možna někdy jestli se někomu bude chtít tak to prolomí :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.