Ridick-cz Posted February 24, 2010 Report Share Posted February 24, 2010 Plz lidi nevim co pomě chtěj v poslední misi . Odnesu vlajku počkám než přejdou titulky a pak mmě to hodí do NAZI zombies tak se chci zeptat co tam jako mam dělat ?? Páč se furt nemužu dopracovat ke trofejim za otočenim hry =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Mr.Steph Posted February 24, 2010 Report Share Posted February 24, 2010 Plz lidi nevim co pomě chtěj v poslední misi . Odnesu vlajku počkám než přejdou titulky a pak mmě to hodí do NAZI zombies tak se chci zeptat co tam jako mam dělat ?? Páč se furt nemužu dopracovat ke trofejim za otočenim hry =) tak to nwm to je asi nějaký bug Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Ridick-cz Posted February 24, 2010 Author Report Share Posted February 24, 2010 Dik a ted nějakou užitečnou věc =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Ridick-cz Posted February 24, 2010 Author Report Share Posted February 24, 2010 ale ja sem sem psal za učelem že mi někdo poradi a kdenic tunic =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Shadow222 Posted February 24, 2010 Report Share Posted February 24, 2010 Refresh po 48 hodinách, nediv se když je to tu teprve 2 hodiny... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 pigi96 Posted February 25, 2010 Report Share Posted February 25, 2010 Tak to rozehraj znova celou misi a uvidíš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Ridick-cz Posted February 25, 2010 Author Report Share Posted February 25, 2010 jn asi mi nic jinýho nezbývá Edit ale já sem tu poslední misi dodělala aj trofej mi zani viskočila ale neviskočila mi trofej zato že sem to dohral na solo. na nejtěší úroven a na jakoukoliv uroven Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Soap Posted February 25, 2010 Report Share Posted February 25, 2010 Pokud jsi to dohrál tak co tu řešíš, že se nemůžeš pochlubit světu nějakou bezcenou trofejí? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Ridick-cz Posted February 25, 2010 Author Report Share Posted February 25, 2010 no každej nato má svůj názor Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ctefka Posted February 25, 2010 Report Share Posted February 25, 2010 Hej píšeš že dočkáš než dojedou titulky jo tak to jak ty titulky běží dej start a quit a trofej dostaneš Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Ridick-cz Posted February 25, 2010 Author Report Share Posted February 25, 2010 no takže to taky nefunguje ale diky Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 xUltimate Posted February 25, 2010 Report Share Posted February 25, 2010 bože, jestli jsi nedostal trofej za to, že jsi prošel celou hru na veterána, tak ti asi nějaká mise chybí ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Ridick-cz Posted February 25, 2010 Author Report Share Posted February 25, 2010 hmm mužu dotaz ?? jak mi nejaka mise muže chybět když sem to šel celi solo až do poslední myse ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 xUltimate Posted February 25, 2010 Report Share Posted February 25, 2010 Tak jestli jsi hru prošel a pak jsi to šel na veterána na přeskáčku, jako většina lidí, tak je dost možné, že jsi nějakou vynechal ne ?! Locknul bych to tu, akorád tu břečíš, že nemáš pohárek :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Ridick-cz Posted February 25, 2010 Author Report Share Posted February 25, 2010 jo no strašně už dvadny se tu valim v slzá a nešel sem to na přeskáčku páč sem to rozehrával na veterána a prčil sem se stim asi týden takže mě to jen štve EDIT: no tak sem vykoumal že zřejmě se COD nedá otočit na Veterána hned na poprvé ale až na podruhé takže dik těm co se snažili mi poradit PLZ LOCK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Ridick-cz
Plz lidi nevim co pomě chtěj v poslední misi . Odnesu vlajku počkám než přejdou titulky a pak mmě to hodí do NAZI zombies tak se chci zeptat co tam jako mam dělat ?? Páč se furt nemužu dopracovat ke trofejim za otočenim hry =)
14 answers to this question
Recommended Posts