Viitaz Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 zdravím mám tu probmlém =/ ani jedna hra mi nejde nakopčit na HDD.....je to 120 gb xbox elita.....pls nevíte co s tím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raiton09 Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 nejspíš máš tu hru blbě vypálenou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Nemáš BAN? Píše ti to nějakou chybu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Viitaz Odesláno Únor 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 píše no.....ani se to nerozjede na procenta..... pisou to jak vsechny paleny tak originalky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Dostal jsi ban? Jestli jo, tak na HDD instalovat nemůžeš ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Viitaz Odesláno Únor 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 já nevím =DDDD ten typek rikal ze je bez banu..... ted to možná bude trochu trapná otázka ale jak poznám,že mám ban? =D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 napíše ti to něco ve smyslu this game is not supported Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Napiš mi to chybu co to řiká (doslovně) :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Viitaz Odesláno Únor 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 tak ted sem to zapl a píše to Installation of this game isnt supported.... =/ co to obnáší že mám banana? tzn ze mam flash mechaniky že....a že je jeste sance to vratit v pripade rrod? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Ne, když dostaneš ban, tak prijdes o záruku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Viitaz Odesláno Únor 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 ok mužete to tu lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 tak ted sem to zapl a píše to Installation of this game isnt supported.... =/ co to obnáší že mám banana? tzn ze mam flash mechaniky že....a že je jeste sance to vratit v pripade rrod? tzn. ze ta ten typek ojeb.l :cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Viitaz
zdravím mám tu probmlém =/ ani jedna hra mi nejde nakopčit na HDD.....je to 120 gb xbox elita.....pls nevíte co s tím?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts