Typan Cz Odesláno Únor 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2010 Návod na Remotejoy na CFW 5.50 GEN-D3 - nevim jestli to funguje na ostatních FW, takže se mě na to neptejte, je to ozkoušený na tomhle - budete potřebovat : 1) PSP s CFW 5.50 GEN-D3 2) tenhle balíček : http://www.edisk.cz/stahni/29757/RemoteJoy.rar_136.77KB.html 3) line-in kabel, vypadá asi takhle (má 3,5 mm jacky na obou stranách) : POSTUP 1) rozbalte RAR 2) ve složce RemoteJoy je složka seplugins, její obsah si nakopírujte na kartu a pokud máte v PSP už jiné pluginy ( v souborech vsh.txt a game.txt už něco je), tak do nich přidejte řádek : ms0:/seplugins/RemoteJoyLite.prx 1 3) jelikož je tohle náročná operace na PSP, tak vypněte pluginy (RemoteJoy vadí pluginy : noUMD, Hold a Dayviewer, ale nevadí mu pluginy: CXMB a Game Categories) a hlavně zapněte pluginy RemoteJoy ve VSH i v GAME 5) spustťe Správce Hardware 6) zaškrtněte Zobrazit skrytá zařízení 7) rozklikněte LibUSB-Win32 Devices a klikněte pravym tlačítkem na PSP Type B a potom Aktualizovat ovladač 8 ) zaškrtněte Instalovat ze seznamu či daného umístění 9) zaklikněte to co je na obrázku a zadejte cestu ke složce Driver kterou jste rozbalili z RARu 10) dejte dokončit 11) v ovládacích panelech si otevřete Zvuky a zvukovody a pustupujte podle obrázku 12) nastavte si tam největší hlasitost 13) aby to video nebylo přehnaně velký, otevřete si RemoteJoy_eng ve složce RemoteJoy, zmáčkněte ESC a postupujte podle obrázku A potom jen připojte PSP do USB a line-in kabel do jacku (do modrého jacku, ten je pro line-in) Důležité upozornění: 1) Nejdřív připojte PSP (s aktivovaným pluginem) k Pc a potom až instalujte ovladač 2) v PSP si nastavte hlastitost na MAX, jinak to nebude slyšet Příjemné natáčení ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Únor 25, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2010 Vypadá to docela k světu, takže přesouvám do tutorialu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charlestone Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 ten kabel je na zvuk nebo na co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Březen 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 jj ale slyšel sem že tobě to de, ale potichu - já ten kabel mám a nemůžu si ho vynachválit (možná že na FATku to USBčko nenese zvuk či co, ale jistota je jistota a taky ten kabel neni tak drahej) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charlestone Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 jo tak moc potichu, že musim repráky dát na plno abych něco slyšel, ale je tam strašnej šum :D (a potom když mi někdo napsal na ICQ :D), mě se ten zvuk nahrává přes mikrofon (nic jsem nenastavoval prostě zničeho nic...), takže to můžu i komentovat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 funguje to i na windows 7? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charlestone Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 skus to... Ale mělo by... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Březen 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 hele mam XPcka, takze nevim. ale snad jedinej problem by moh bej update na PSP type B a zmeneni vstupu, tak to zkus, za chvilku to mas hotovy a nic za to nedas :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 jde to ale musíte přes start vyhledat Správce zařízeni a nainstalovat podle návodu NÁHLED Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.