ClayMore Odesláno Únor 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2010 Je to už docela dlouho co sem si vymontoval UMD mechaniku a nemohu si to vynachválit. PSP je lehčí a dýl mu vydrží baterie, na druhou stranu nikdy nevíte kdy se může UMD mechanika hodit (mě ale asi nikdy žádné UMD nemám :D). Ale tuto operaci mohu jenom doporučit. Není to nic složitého. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Můžu se tě zeptat o kolik gramů je to lehčí a mohl by si poslat fotky jak to vypadá když otevřeš ty dvířka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blistere Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 kdyby se to dalo tak kdyby se místo té mechaniky dal nějakej HDD aby to mělo víc kapacity,třeba aby tam byly 2 čtečky karet a to by pak bylo místa.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 ale na playcentru se prodava drzak na 4 karty ve forme UMD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 taky jsem o tom řed nedávnem uvažoval... a napadlo mně ta místo ní dát neakej BASS reprák :D nebo trabo to HDD ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 to stim hdd kamarád zkoušel ale hry se na tom drbaly a filmy a muzika šly ok měl tam nějakej 40 gb do iphone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kane1998 Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 nějakej repráček by na to byl dobrej misto umdčka ... ale na dílku baterky existuje spousta pluginu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 prosim vás nevíte o někom kdo by mi místo umd namontoval hdd a samozdřejmě za prachy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 acidmods.com ;) Jinak teda nevím, jestli se vyplatí vymontovat UMD mechaniku kvůli pár gramům váhy a baterce, když existuje plugin na vypnutí mechaniky. Vymontoval bych jí jedině v případě, že bych tam dal ten HDD nebo něco podobnýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.