Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

HTC HD2 vs. HTC Hero

Cool.Majkl

Recommended Posts

Prý something logic :D a sám máš v postu asi 10 chyb...

K tématu. Musíš se rozmyslet, co chceš za systém - jestli Windows Mobile, nebo Android.

Jestli chceš větší displej (HD2), nebo ti stačí menší (Hero) - to je ten nejmarkantnější rozdíl.

:D Tim nebyli myšleny chyby, ale aby tady nepsali prostě karviny :D No to sem právě chtěl slyšet od vás....váš názor :D v čem si myslíte že je Android lepší a v čem zas Windows Mobile atd... BTW chyby tam mám protože píšu z notu tak srry :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Android - čistý, nový, stabilní systém na který je zatim málo aplikací a většina spíše "amaterských".

WM - mnoho "profi" aplikací, zastaralý systém, nutnost nástavby pro pohodlné ovládání prstama.

HTC HD2 - velký displej, ale nevyužit kvůli omezením ve WM (max 65k barev). Rychlej procesor, kapacitní displej s multitouch, velká RAM. Nedokáže perfektně přehrávat 720p video i když třeba na androidu to tenhle procesor dokáže. Obecně horší ovládání kvůli kapacitnímu displeji, protože WM je stavěn na odporový, ale asi je to o zvyku. Spousta lidí píše problémy s citlivostí displeje, ale už se objevily nějaké patche.

Já už si delší dobu vybírám nové zařízení a skončil jsem s tím, že žádný pro mě neni dost dobrý :D, takže počkám na WM 7, MeeGo a co se vyklube z Androida.

Odkaz ke komentáři

Já osobně bych šel do Androida, když už bych musel, ale momentálně je pro mě top Nokia N900, ikdyž to není vlastně prakticky ani mobilní telefon, jako spíš kapesní počítač (na maemo už existuje momentálně stovka aplikací - včetně emulátorů).

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu