Jump to content

HTC HD2 vs. HTC Hero

Cool.Majkl

Recommended Posts

Prý something logic :D a sám máš v postu asi 10 chyb...

K tématu. Musíš se rozmyslet, co chceš za systém - jestli Windows Mobile, nebo Android.

Jestli chceš větší displej (HD2), nebo ti stačí menší (Hero) - to je ten nejmarkantnější rozdíl.

:D Tim nebyli myšleny chyby, ale aby tady nepsali prostě karviny :D No to sem právě chtěl slyšet od vás....váš názor :D v čem si myslíte že je Android lepší a v čem zas Windows Mobile atd... BTW chyby tam mám protože píšu z notu tak srry :D

Android - čistý, nový, stabilní systém na který je zatim málo aplikací a většina spíše "amaterských".

WM - mnoho "profi" aplikací, zastaralý systém, nutnost nástavby pro pohodlné ovládání prstama.

HTC HD2 - velký displej, ale nevyužit kvůli omezením ve WM (max 65k barev). Rychlej procesor, kapacitní displej s multitouch, velká RAM. Nedokáže perfektně přehrávat 720p video i když třeba na androidu to tenhle procesor dokáže. Obecně horší ovládání kvůli kapacitnímu displeji, protože WM je stavěn na odporový, ale asi je to o zvyku. Spousta lidí píše problémy s citlivostí displeje, ale už se objevily nějaké patche.

Já už si delší dobu vybírám nové zařízení a skončil jsem s tím, že žádný pro mě neni dost dobrý :D, takže počkám na WM 7, MeeGo a co se vyklube z Androida.