shadow.wizard Odesláno Srpen 8, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2006 Tu su scrreny z GT4 Mobile vyzeraju viac nez dobre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Srpen 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2006 To sou screeny foceny z toho staryho traileru co davno vysel, navic jeste fotakem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Srpen 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2006 To sou screeny foceny z toho staryho traileru co davno vysel, navic jeste fotakem to sem presne chtel rict :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Srpen 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2006 To sou screeny foceny z toho staryho traileru co davno vysel, navic jeste fotakem to sem presne chtel rict :D Ale nerek :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Srpen 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2006 To sou screeny foceny z toho staryho traileru co davno vysel, navic jeste fotakem to sem presne chtel rict :D Ale nerek :D jj ja taky ale byls rychlejsi :D nj stary trainer ale stejne nevim co s tim vydanim je to nejaky divny ale neverim tomu ze uz ted :? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Srpen 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2006 jo vsak to mela byt jedna z 1.her na PSP a nebyla o tom ani zminka tak pochybuju ze by to melo byt ted :? 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Srpen 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2006 Njn, okolo GT4 bylo pořád spoustu řečí a nic. Krk bych za to nedal, že hra už je ve finální podobě, ale vzhledem k jejímu nepochybně špičkovému technickému zpracování a rozsáhlosti byla vyvýjena na plný výkon PSP a teď Plyphony Digital už jen čekají, až SONY oficiálně odemkne CPU clock. To by potom samozřejmě znamenalo, že s příchodem GT4 bychom se mohli dočkat plného výkonu PSP a nové baterie. Toť ale jen můj skromný názor na věc (jiné vysvětlení na takové zpoždění mě nenapadá), takže mě nechytejte hned za slovo :lol: . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Srpen 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2006 Njn, okolo GT4 bylo pořád spoustu řečí a nic. Krk bych za to nedal, že hra už je ve finální podobě, ale vzhledem k jejímu nepochybně špičkovému technickému zpracování a rozsáhlosti byla vyvýjena na plný výkon PSP a teď Plyphony Digital už jen čekají, až SONY oficiálně odemkne CPU clock. To by potom samozřejmě znamenalo, že s příchodem GT4 bychom se mohli dočkat plného výkonu PSP a nové baterie.Toť ale jen můj skromný názor na věc (jiné vysvětlení na takové zpoždění mě nenapadá), takže mě nechytejte hned za slovo :lol: . ale asi mas pravdu ale nikde nic ani vidu ani slechu :? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot1 Odesláno Srpen 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2006 párkrát sem hrál na ps2 gran turismo 4 a nevim co na tom všichni vidíte:D grafika nic-moc (spíš nic), na pc jsou lepší, rozsáhlejší a líp zpracovaný závody.. toca race driver 3, rFactor, live for speed, gt legends, gtr... ale je to můj vlastní názor (a nejen můj) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot1 Odesláno Srpen 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2006 ale jak tak koukám na trailer na psp tak se taky hodně těšim:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Srpen 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2006 párkrát sem hrál na ps2 gran turismo 4 a nevim co na tom všichni vidíte:D grafika nic-moc (spíš nic), na pc jsou lepší, rozsáhlejší a líp zpracovaný závody.. toca race driver 3, rFactor, live for speed, gt legends, gtr... ale je to můj vlastní názor (a nejen můj) Tak já hrál naposled GT2 ještě na PS a byla to bomba, proto se na to tak třesu :) . Jinak Toca Race driver je určitě super hra, proto ji mám i na PSP (na PC jsem ovšem hrál jen TRD 1), ale to je drobátko něco jinýho. Na GT se mě hrozně líbí, že začínáš s úplně obyčejným autem (autama) a to si postupně vylepšuješ až na komplet závodní speciál, což v jiné hře (které jsem hrál) není. V TRD sice je taky hodně aut a různých šampionátů, ale vždy sedneš už do hotovýho auta. Jinak trailer je super, jen to datum vydání je v nedohlednu, pořád jenom spekulace a navíc na každém webu úplně jiné info :? . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Srpen 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2006 ale jak tak koukám na trailer na psp tak se taky hodně těšim:D nj pokud teda neni fake, zadny jiny trainer sem nevidel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Srpen 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2006 a neni to trailer z PS2? ja bych rekl ze jo pac je tam uz hodne dlouho :? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot1 Odesláno Srpen 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2006 ale jak tak koukám na trailer na psp tak se taky hodně těšim:D nj pokud teda neni fake, zadny jiny trainer sem nevidel... to je taky možný ale musíme být optimisti :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Srpen 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2006 ale jak tak koukám na trailer na psp tak se taky hodně těšim:D nj pokud teda neni fake, zadny jiny trainer sem nevidel... to je taky možný ale musíme být optimisti :lol: No ja sem optimista ale fakt nevim, ale verim :) Ale i tak se na to tesim, bude to proste narez!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Srpen 10, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2006 PSP zaziva zlate casy. Onedlho vyjde GTA VCS (pecka) mozno este tento rok GT4 Mobile (pecka) v roku 2007 Metal Gear Solid Portable Ops (pecka) a na koniec skvely horor Silent Hill Origins (pecka). Co dodat. No PECKA. :mrgreen: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Srpen 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2006 Po letech nekonečného prodlužovaní termínu na vydání pecky Mortal Kombat Deception Unchained je nyní stanoven na 2. září tak už se snad konečně dočkáme! Nedej satane aby tenhle termín nebyl opět dodržen :x Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Srpen 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2006 nj tak na ty PECKY se fakt tesim, skoupim je vsechny :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glutton Odesláno Srpen 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2006 Jen aby se ten MK ovládal líp než Tekken :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Srpen 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2006 Tu su scrreny z GT4 Mobile vyzeraju viac nez dobre. nechce nic rikAT Ale je to fake Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Srpen 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2006 Ale peknej fake Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Srpen 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2006 objevil sjem dalsi hru prosim vas nevite nekdo kdy vyjde?? je to DEAD TO RIGHTS vypadalo to velmi pekne.... videiko je na http://gameprotv.com/dead-to-rights-video-601.html vypada to hooooodne krasne..pls kdy to vyjde :D :D.. jo a mimochodem mam stejn prispevek v tomhle threadu..chachaaaa :D :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Srpen 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2006 heh no tak ta hra vypada celkem dobre, ty efekty a vsechno, ale myslim si ze se stane casem stereotypni, ale rozhodne bych si ji rad zaparil :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeM Odesláno Srpen 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2006 Tak podle IGN by melo v UK verzi vyjit GT4:Mobile uz 7.ZARI!!!!! (podle release list) Tak to jsem zvedavy zda se bude neco dit, nebo ne....hahahahaha! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Srpen 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2006 podle me nic nebude :roll: :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts