Mikei Odesláno Listopad 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2006 http://www.gfdata.de/archiv11-2006-gamefront/ubisoft.htm tady mate presnej release list od Ubisoftu... ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Listopad 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2006 Nevidím vydání Raymana na PSP.Dle mých zdrojů vyjde až na jaře 2007.Škoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Prosinec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2006 jeeeeeeee....raymen.....ten by moh bejt fajn...na pc sem ho hral a strasne me to bavilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Prosinec 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2006 Tak jsem se dozvěděl odložení Final Fantasy na jaro 2007.Nemilá zpráva! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Prosinec 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2006 Rayman by byl ok ale ne 3D...Super by byl jak byl ten prvni na PC...S malilinko lepsi grafikou ale aby to neprehnaly !cool: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Prosinec 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2006 Sonic ve 3D taky nedopadl uplně nejlíp, ne že by to bylo uplně špatný ale ten N-gagovej byl daleko lepší. Jo v první třídě jsme ho hrávali na televozníc hrách. 1995? :) To byli časy. A tam to nešlo ani zasavovat, už ani nevim co to bylo za přístroj něco od Segy ale ten sonic byl super. Pomáhal jsem kámošovi lištičkou ta byla bud automatická nebo ji mohl ovládat druhej a výbroně jsem se bavili. dohráli jsme to ale asi jen jednou a to po 12 hodinách 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Prosinec 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2006 Sonic ve 3D taky nedopadl uplně nejlíp, ne že by to bylo uplně špatný ale ten N-gagovej byl daleko lepší. Jo v první třídě jsme ho hrávali na televozníc hrách. 1995? :) To byli časy. A tam to nešlo ani zasavovat, už ani nevim co to bylo za přístroj něco od Segy ale ten sonic byl super. Pomáhal jsem kámošovi lištičkou ta byla bud automatická nebo ji mohl ovládat druhej a výbroně jsem se bavili. dohráli jsme to ale asi jen jednou a to po 12 hodinách 8) to je mozna tvuj nazor..podle me byl sonic 3D uplne skvelej..a bavilo me to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Prosinec 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2006 No sonic je mozna fajn a N-gage verze byla docela hard ale nechapu jak nekoho muze bavit Miami vice ( tvuj podpis ) ale 100lidi 100chuti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Prosinec 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2006 No sonic je mozna fajn a N-gage verze byla docela hard ale nechapu jak nekoho muze bavit Miami vice ( tvuj podpis ) ale 100lidi 100chuti MIAMI VICE??proboha co se ti na tom nelibilo??:D:D podle me to je hra ktera patri mezi nejlepsi na PSP!!:) kez by jich takovych bylo vic:( jenze to je ejdina takovahle..:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Prosinec 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2006 jinak sonic na N-gage byl pekne tezkej a pekne na nic..:/ PSP sonic je lepsi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Prosinec 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2006 Miami vice se mi zda docela hekticke napriklad oproti syphonu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Prosinec 10, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2006 Miami vice se mi zda docela hekticke napriklad oproti syphonuSo Syphonom sa to porovnavat neda porovnaj si to s Dead to Rights Reckoning... aj ja som dohral Miami Vice a bola to dobra hra... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Prosinec 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2006 Njn me to moc nebavilo protoze me tam vadi to mireni. Dycky jak zamirim tak mi ten hovad zdrhne z musky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Prosinec 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2006 MIAMI VICE jsem taky dohral a je to rulezzz hra a mireni je taky SUPER :evil: :cool: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guma_S Odesláno Prosinec 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2006 Njn me to moc nebavilo protoze me tam vadi to mireni. Dycky jak zamirim tak mi ten hovad zdrhne z musky to je rukama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Prosinec 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2006 jo prese tak, miami vice je super a to mireni je udelany pekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Prosinec 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2006 No sonic je mozna fajn a N-gage verze byla docela hard ale nechapu jak nekoho muze bavit Miami vice ( tvuj podpis ) ale 100lidi 100chuti MIAMI VICE??proboha co se ti na tom nelibilo??:D:D podle me to je hra ktera patri mezi nejlepsi na PSP!!:) kez by jich takovych bylo vic:( jenze to je ejdina takovahle..:( Tak tak akždýho věc. n-gagovou verzi jsem dohrál na 7610 až dokonce a bavilo mě to, Některý kola byli těžký ale celekm to šlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Prosinec 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2006 No jak vidim tak ma miami vice dost ohlasu tak se k nemu mozna nekdy vratim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Prosinec 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2006 Miami vice se mi zda docela hekticke napriklad oproti syphonu tak syphona jsem uplne celeho nedohrala ale zdaleka se mi nelbiil tka jako MIAMI VICE..naopak u toho syphona se mi nelibilo to mireni a celkove zpracovani zrovna me to dvakrat nebavilo ale nerikam ze to byla spatna hra..jsem ale pak to nejak postupne prestaval hrat az jsem prestal uplne..:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 prave syphon me taky ze zacatku nez sem se to naucil nebavil ale potom sem se donutil protoze mam origosku a u konce sem nechtel ani prestat :D treba ten tank jaxe mel raketometem znicit bylo hrube :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toxic26 Odesláno Prosinec 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2006 to rychle a zběsile sem ještě nikde neviděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Prosinec 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2006 a nevite co je s painkillerem ? :( jako ne z userem ale z hrou :lol: :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Prosinec 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2006 a nevite co je s painkillerem ? :( jako ne z userem ale z hrou :lol: :lol: painkiller no jo no ten by ti to urcite povedel..skoda ze uz neni mezi nami:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot1 Odesláno Prosinec 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2006 Škoda moc ne, byl to magor, spammer a do všech se navážel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Prosinec 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2006 akorat papouskujes co tu rikaj ostatni..;) ne dobry proste nechte ho zit je to clovek podle me se do nikoho nenavazel ze ti napsal ze jsi lama neznamena ze se do tebe navazel atd..tak uz painkillera prestante resit je pryc a zpatky pro me bohuzel nebude.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts