Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Čo nás ešte čaká v roku 2006?

shadow.wizard

Recommended Posts

• Odpovědi 160
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Sonic ve 3D taky nedopadl uplně nejlíp, ne že by to bylo uplně špatný ale ten N-gagovej byl daleko lepší. Jo v první třídě jsme ho hrávali na televozníc hrách. 1995? :) To byli časy. A tam to nešlo ani zasavovat, už ani nevim co to bylo za přístroj něco od Segy ale ten sonic byl super. Pomáhal jsem kámošovi lištičkou ta byla bud automatická nebo ji mohl ovládat druhej a výbroně jsem se bavili. dohráli jsme to ale asi jen jednou a to po 12 hodinách 8)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sonic ve 3D taky nedopadl uplně nejlíp, ne že by to bylo uplně špatný ale ten N-gagovej byl daleko lepší. Jo v první třídě jsme ho hrávali na televozníc hrách. 1995? :) To byli časy. A tam to nešlo ani zasavovat, už ani nevim co to bylo za přístroj něco od Segy ale ten sonic byl super. Pomáhal jsem kámošovi lištičkou ta byla bud automatická nebo ji mohl ovládat druhej a výbroně jsem se bavili. dohráli jsme to ale asi jen jednou a to po 12 hodinách 8)

to je mozna tvuj nazor..podle me byl sonic 3D uplne skvelej..a bavilo me to

Odkaz ke komentáři

No sonic je mozna fajn a N-gage verze byla docela hard ale nechapu jak nekoho muze bavit Miami vice ( tvuj podpis ) ale 100lidi 100chuti

MIAMI VICE??proboha co se ti na tom nelibilo??:D:D podle me to je hra ktera patri mezi nejlepsi na PSP!!:) kez by jich takovych bylo vic:( jenze to je ejdina takovahle..:(

Odkaz ke komentáři

No sonic je mozna fajn a N-gage verze byla docela hard ale nechapu jak nekoho muze bavit Miami vice ( tvuj podpis ) ale 100lidi 100chuti

MIAMI VICE??proboha co se ti na tom nelibilo??:D:D podle me to je hra ktera patri mezi nejlepsi na PSP!!:) kez by jich takovych bylo vic:( jenze to je ejdina takovahle..:(

Tak tak akždýho věc. n-gagovou verzi jsem dohrál na 7610 až dokonce a bavilo mě to, Některý kola byli těžký ale celekm to šlo.

Odkaz ke komentáři

Miami vice se mi zda docela hekticke napriklad oproti syphonu

tak syphona jsem uplne celeho nedohrala ale zdaleka se mi nelbiil tka jako MIAMI VICE..naopak u toho syphona se mi nelibilo to mireni a celkove zpracovani zrovna me to dvakrat nebavilo ale nerikam ze to byla spatna hra..jsem ale pak to nejak postupne prestaval hrat az jsem prestal uplne..:)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu