margot1 Odesláno Prosinec 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2006 nikdy nepapouškuju nikdy sem se s nim na fóru nesetkal, ale když čtu jeho příspěvky který sou na 90% "lol", "to sem vedel", mortal kombat je best", "=D" tak se ani nedivim že má ban Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Prosinec 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2006 nikdy nepapouškujunikdy sem se s nim na fóru nesetkal, ale když čtu jeho příspěvky který sou na 90% "lol", "to sem vedel", mortal kombat je best", "=D" tak se ani nedivim že má ban no jezsisi ja jsem zapomnel ze to tady clovek nemuze napsat..:/ kdyz ses s nim nesetkal tak prestan rikat jakej byl!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Prosinec 18, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2006 Naozaj neviem co tu riesite... :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Prosinec 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2006 Naozaj neviem co tu riesite... :roll: delame OT :oops: ale resili jsme painkillera uz mi vadi jak se tu do nej kazdej navazi aj lide kteri se s nim vubec nesetkali!!tak se ho zastavam..to je jedno..konec OT..a ty sem koukej dat nove hry potvoro :lol: :wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primator 2 Odesláno Prosinec 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2006 Painkiller byl Spammer jak hovado :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Prosinec 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2006 Nejenze spammer ale nedavno jsem si zapl po dlouhe dobe ICQ a nestacil jsem se divit. Tam byly zpravy od P@!nkillera a byly dosti agresivni typu chcipni ty c*raku atd. Jde videt jak ten clovek nadmiru vyspely a inteligentni. Potreboval by asi dostat od nekoho komu uz dlouho vadi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Prosinec 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2006 nevíte někdo jak je to s battlefieldem ? už asi rok o něm nebylo žadny info tak už pochybuju že by měl vyjit .. :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Prosinec 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2006 ma vyjit az na jare 2007 myslim.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.eff Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 kdy ma vyjit COD3? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 hlavne vyjde Virtua Tennis 3 :P :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 hlavne vyjde Virtua Tennis 3 :P :PJo ten nekdy vyjde, ale tenhle rok uz nevyjde NIC!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts