Sunfig Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Ahoj,mám takový problém nebudu jmenovat web ani url. Ale udělal jsem zhruba před 5 měsíci si web a stále ho provozuji a jeden nejmenovaný blbec využívá můj název s jinou koncovkou .cz atp.. a grafiku z webu. Poradíte co bych měl dělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 kontaktovat ho a vyresit si to s nim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Únor 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Tak to nejde protože ten chlapec je trošku :-S , ještě nabízí odkoupení jeho webu a licence na název , který mám zaregistrovaný něco kolem 5 měsíců a on 3 dny.. Takže tady domluva asi nepůjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkliczek Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 napis na domenu na ktere to ma on pridej k tomu link na svuj web a udej duvod plagiatorstvi , kopirovani tveho webu a web mu bude zrusen kontaktuj admina mel by ti pomoct :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 dej nám url ať víme o jakej web se jedná... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Presne jak pise majklicek, asi bych se to snazil vyresit nejprve s hostingovou spol, nasledne s jeho domenovym spravcem a nasledne bych se na nej pokusil podat trestni oznameni (nemuzes tim nic ztratit.. a kdyz si zmrd vyskakuje..). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 mozna lehce offtopic, ale pises tu, ze mas nazev licencovany, to jsi byl opravdu nechat si nazev zalicencovat? Pokud ano, tak dej trestni oznameni a typek bude litovat, ze toho zneuzil... Pokud tim "licencovanim" myslis jen ,ze si ten nazev pouzil verejne... tak ho muze pouzit kdokoliv jinej, stejne prakticky i design pokud neni pod pravni licenci... pokud je to ten druhej pripad, tak potom opravdu jen prosba u webadmina a poskytovatele at mu ten web smazou,. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.