Trand Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Ahoj, chtěl bych se zeptat co mám dělat když se mi nintendo samo od sebe vypíná po spuštění hry..Ať už se jedná o hry z acekard nebo originální vždycky se vypne..Nějakej nápad? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 patrikpatrik Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Vybité dsko ? :-) :-) :-) :-) :-) :-) Nechtěné zmáčknutí power? :-) :-) :-) :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Trand Odesláno Únor 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 To není moc vtipný =( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Vycistit kontakty? Treba tam vznika nejaky zkrat... (jen hadam) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Robot2037 Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Ja bych to sel reklamovat, myslim ze je to nejlepsi moznost. Pokud to dela i s originalnima hrama, tak jim to snadno ukazes a na to nemuzou nic rict. Fungovalo ti tam vubec nekdy neco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Trand
Ahoj, chtěl bych se zeptat co mám dělat když se mi nintendo samo od sebe vypíná po spuštění hry..Ať už se jedná o hry z acekard nebo originální vždycky se vypne..Nějakej nápad?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.