Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Pc nejde dát do Režimu spánku

Ďáblův Žoldák 666

Otázka

17 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

1. napad naucit se lepe psat cesky.

2. napad stolni PC nebo ntb?

3. napad mrkni do spravne rezimu spotreby na nastaveni co ma PC udelat pri prechodu do rezimu spanku, pripadne nejakym zpusobem prozkoumat tento rezim, vsechny jeho ukony... muze tam byt neco spatne. :idea:

4. napad reinstal?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
1. napad naucit se lepe psat cesky.

2. napad stolni PC nebo ntb?

3. napad mrkni do spravne rezimu spotreby na nastaveni co ma PC udelat pri prechodu do rezimu spanku, pripadne nejakym zpusobem prozkoumat tento rezim, vsechny jeho ukony... muze tam byt neco spatne. :idea:

4. napad reinstal?

1.Na to ti mr... nevim co tu stim každej má,radši nejdřív sudte sebe a ne někoho kdo neumí pravopis jako ten bu... co si myslí že je velmistr jazyka českého:roll:

2.Na to sem koukal,vše je ok

3.Normal stolní pc

4.Je divný že mi to děla od doby co sem ho přeinstaloval,ale už semi to nechce přeinstalovávát kvůli datum který semi zase nechtěj přendavat

5.Jiný návrhy?

Odkaz ke komentáři

• 0

co mas za system? I kdyz to je jen takova okrajova otazka...

pokud to zaclo delat ihned po reinstalu, tak by mohlo byt i neco spatne v registrech, pripadne zkus na PC nejaky zatezovy test aby si zjistit jestli neni neco KO napada me zroj... muze to delat.

Odkaz ke komentáři

• 0
co mas za system? I kdyz to je jen takova okrajova otazka...

pokud to zaclo delat ihned po reinstalu, tak by mohlo byt i neco spatne v registrech, pripadne zkus na PC nejaky zatezovy test aby si zjistit jestli neni neco KO napada me zroj... muze to delat.

Mám z Vist Win 7 32 Bit a máš pravdu,hned nějak po tom reinstalu mi to už nešlo dát do spánku,jak mám udělat ten test?pls

Odkaz ke komentáři

• 0
Zkoušel jsi to dát to režimu spánku přes nějaký jiný soft ? třeba "Easy shutdown" ?

To de jo?:) To ani nevimsry ale nechce semi nic zbytečne cpát do kompu kvuli tomuhle problému,radši aby to šlapalo jak má:?

Odkaz ke komentáři

• 0

ty testy, asi 3D mark (nekolikrat po sobe) ten by mel stacit, pripadne memtest na pameti, ale otazka jestli to s timhle bude mit neco spolecnyho. Pri 3D marku by se mela projevit pripadne nejaka chyba na vetvych ve zdroji, ze by davali spatny napeti a PC by se vypinalo... uvidis.

Odkaz ke komentáři

• 0
ty testy, asi 3D mark (nekolikrat po sobe) ten by mel stacit, pripadne memtest na pameti, ale otazka jestli to s timhle bude mit neco spolecnyho. Pri 3D marku by se mela projevit pripadne nejaka chyba na vetvych ve zdroji, ze by davali spatny napeti a PC by se vypinalo... uvidis.

A není jinej dobrej program na tohle?Ten 3DMark vypadá dobře ale na stáhnutí má proti mýmu ubohýmu netu moc Mb,to se mi nevyplatí stahovat:cry:

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu